Srbi pokačili kupaće gaće da se suše na plaži, fotografija iz Grčke naravno posvađala naše turiste (FOTO)

"Došli su spremni, sa sve štipaljkama", krenulo je ismevanje

  • 25

Ponekad je dovoljna samo jedna fotografija da pokrene pravu buru komentara, pa jedni na društvenim mrežama pljuju, drugi imaju razumevanja, a i jedni i drugi nerviraju neke treće. Takva je situacija sa fotografijom kupaćeg kostima i šortsa koji se suše na jednoj plaži. Fotografija je objavljena u Fejsbuk grupi "Sitonija na dlanu", ali uopšte ne mora da znači da je plaža u Grčkoj. 

Ženski donji i gornji deo kupaćeg i muški šorts suše se na nečemu što deluje kao da je kanap razapetog šatora, na plaži. Pitanje je i da li su "sušači" kupaćih uopšte iz naše zemlje, pa možda "lajemo" na pogrešno drvo. Mada se u jednom komentaru navodi da "naši ljudi iz Valjeva uživaju dok neko slika njihove gaće".

"Došli su spremni, sa sve štipaljkama", krenulo je ismevanje uz tvrdnje da sušenje kupaćeg "nije lepo videti ni u svom dvorištu". A "znalci" su objasnili da se kupaći suše u apartmanima, a ne na plaži i da se u tu svrhu nose rezervni kupaći, objašnjeno je u komentarima.

sušenje kupaćeg, more, plaža Šta ima loše u tome poneti poneku štipaljku na odmor? Foto: Facebook/Sitonija na dlanu

"Pa nisu u Splendidu u Budvi pa da ovo nekome bode oči, ovo su nazovi divlje plaže", pokušala je jedna korisnica da malo spusti loptu, što bi se reklo, a druga je pohvalila potez kao "praktičan". Objašnjeno je da su verovatno u pitanju kamperi. "Meni smeta što smo totalno bez kulture življenja, što iza sebe i ispred sebe ostavljamo ruglo, bahati smo i prema sebi i prema prirodi", smatra jedna korisnica, ali ostaje donekle nejasno kako sušenje veša u ovom slučaju ima uticaja na prirodu?

"Kako vas bre ne mrzi da ogovarate Srbe i na godišnjem odmoru, gledajte svoja posla i odmarajte" ili drugačije rečeno imate more, sunce, svoj komadić plaže na kom je vaš peškir, šta vam drugo treba da biste uživali i opustili se?

Da li vama smeta svaka sitnica kad ste na odmoru? Da li vam je samo bitno da vreme bude lepo ili vas brinu razne sitnicena koje nemate uticaja?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zzz

    8. jun 2019 | 15:31

    nikome nije palo na pamet od vas pametnih da je ovo mozda kamp obzirom da su zakacene na nekoj sajli ili tako nesto.....ili niste videli ni kamp, ni more, ni hotel

  • BASA

    8. jun 2019 | 16:36

    Pa sta , to svi turisti sveta rade !

  • Nn

    8. jun 2019 | 14:44

    Gace su ok,,!!!! Plaza ne uredjena, deluje prljavo!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA