≫ 

TOP 5 hotela po sniženim cenama za vaš letnji odmor: Popusti do 140 evra po osobi

Sunčani dani u Srbiji naveli su mnoge da što pre rezervišu letnje aranžmane širom Italije, Grčke, Turske, Egipta.  Biramo za vas najbolje destinacije i to po sniženim cenama

  • 0

Antalijska regija, iz godine u godinu  postaje sve popularnija među srpskim putnicima. Jedno od najposećenijih mesta  je Alanja. Turistička agencija „Viva travel“ ove sezone upućuje svoje putnike na odmor iz snova u neki od brojnih hotela Alanje, Antalije, Kemera, Side. Mesta ima za avionski aranžman sa polaskom 19.06. i to na 10 noćenja u sledećim hotelima:

MESUT HOTEL 4*, ALL - ALANJA........497 EURA + takse

(GRATIS smeštaj za jedno dete do 12 godina)

PALMERAS 5*, UALL - ALANJA...........645 EURA + takse

(GRATIS smeštaj za jedno dete do 13 god. idrugo dete do 3 god.)

Za one koji misle da je 8 dana dovoljno za odmor u Turskoj, u ponudi je aranžman na 7 noćenja sa polaskom 16.06., a najniža cena je 302€ koja uključuje avionski prevoz sa taksama, transfer i hotelski smeštaj uz all inclusive uslugu.  U svim hotelima obično deca imaju besplatan smeštaj, što je odlična pogodnost za porodice.

Viva travel Foto: Promo

Borba za prvo mesto najtraženije letnje destinacije vodi se između Sicilije i Sardinije. Oba ostrva su u vlasništu prelepe Italije i ne zna se koje je egzotičnije. Agencija „Viva travel“ kao vodeći organizator avionskih aranžmana spremila je iznenađenja u vidu veoma pristupačnih cena za hotela iz svoje ponude:

Last minute - SICILIJA za 19.06. / Avion + transfer + hotel / 10 noći:

- Htl San Pietro 3* / Polupansion=460€ + takse

- Htl San Vincenzo 4* / Polupansin=500€ + takse

- Htl Baia Azzurra 4* / Polupansion=560€ + takse

Hoteli San Pietro 3* i San Vincenzo 4* se nalaze  u Letojaniju na glavnom šetalištu, preko puta plaže, dok se hotel Baia Azzura 4* nalazi u centru zaliva Mazaro, udaljen od Điardini Naksosaoko 4 km kojim je povezana utobuskim prevozom. U blizini hotela nalazi se žičara koja povezuje Mazarosa Taorminom. Hotel poseduje restoran i terasu sa prelepim pogledom na zaliv. Koji god hotel da izaberete nećete pogrešiti jer su vrlo blizu plaža pa je pogodno i za porodice sa decom i za one koje ne vole puno da pešače.

Viva travel Foto: Promo

Sicilija kakvu danas poznajemo je toliko raznolika, a opet unikatna, što se može osetiti na svakom “ćošku” ostrva.  Ako se pitate a šta ćete onda na Sardiniju pored ovolike lepote, e pa odgovor se krije u plažama. Ostrvo flamingosa, kako Sardiniju još nazivaju, čuva pravo blago sačinjeno od belog peska, kristalno čistog mora, neverovatnog plavetnila. Sardiniju je, iako važi za luksuznu destinaciju, agencija “Viva travel” učinila dostupnom našim turistima. U svojoj ponudi posebno za polazak 22.06. ima hotele po sniženim cenama i do 140 evra za boravak od 11 dana. Najniža cena aranžmana po osobi je od 514€.

Viva travel Foto: Promo

Posebno se izdvaja hotel Club Del Golfo  5* sa uslugom punog pansiona u kojem deca imaju GRATIS smeštaj do kraja sezone. Nalazi se na plaži u mirnom okruženj u netaknute prirode, bazen za decu i odrasle kao i čitav prateći sadržaj prilagođen za zabavu i rekreaciju.

Ostaje vam samo da brzo reagujete i rezervišete svoje mesto jer je broj kapaciteta ograničen.

Za više informcija možete se obratiti u poslovnicama agencije “Viva travel” – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC ili putem zvanične internet prezentacije www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA