≫ 

Visoka sezona, niske cene: Popust za Grčku 40% - Hurgada za 414€

Popusti iznenađenja! Predstavljamo vam najpovoljnije ponude letnjih aranžmana za polaske u junu

  • 0

Po čuvenoj legendi smatra se da je ostrvo Kefalonija dobilo naziv po mitskom, antičkom heroju Kefalosu, pa ga nazivaju i „ostrvo s glavom“. Geografski, ovo ostrvo je spoj planina Aenos i mnogobrojnih uvala i plaža, kojima teško mogu parirati mnoge plaže u Grčkoj. Najpoznatija je Myrtos i važi za jednu od najlepših u Mediteranu. Osim što ćete uživati u sunčanju i kupanju, savetujemo da nikako ne propustite najznačajniju turističku lokaciju – pećinu Melissani. Pećina ima oblik B, odnosno dve hale koje su razdvojene ostrvom i centru. Tu se nalazi jezero dubine 20-30 metara, a kada sunce prodre u pećinu u podne, voda dobija tirkizno plavu boju.

Viva travel Foto: Promo

Za Kefalonju se nude autobuski i avionski aranžmani, a agencija „Viva travel“ je spremila popuste za avionski polazak 23.06. Cena paket aranžmana je jedinstvena i iznosi 230 evra sa sve prevozom i smeštajem od 10 noćenja. Iz ponude se izdvaja vila Pefanis smeštena u centralnom delu Lasijakoja ima još nižu cenu – 200 evra.

Već sledeći termin 24.06. rezervisan je za najveće grčko ostrvo – Krit. Na Krit idete avionom, a cene aranžmana  su u ovom periodu više nego pristupačne (od 224 evra koliko košta avionski prevoz i smeštaj od 10 noći). Dodatna pogodnost koju nudi agencija „Viva travel“ je GRATIS smeštaj u četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, što bi značilo da plaćate samo avionsku kartu (189 evra + takse).

Mnogi za Pargu misle da je ostrvo, ali to je jedno vrlo šarmatno mesto na severo-zapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir koje je potpuno neodoljivo. Ukoliko se odlučite da vaš odmor provedete baš tamo, ne razmišljajte puno, jer je avionski aranžman na popustu od čak 40% za polazak 26.06.

Na ostrvo možete i autobuskim prevozom, kao što je slučaj sa Tasosom i Lefkadom, s tim da ste ove sezone u mogućnosti da birate 5, 10 ili 15 noćenja. Osluškujući domaće tržište i potrebe svojih putnika, agencija „Viva travel“ je izašla u susret sa takvom ponudom na zadovoljstvo mnogih. Osim toga nastavljaju i sa popustima, te tako polazak autobusom na Tasos 26.06. ima jedinstvenu cenu od 115 evra za 5 noćenja, dok je na 15 noćenja odobren popust od 30%.

Viva travel Foto: Promo

Najčešći izbor porodica sa decom su hotelski resorti u Turskoj i Hurgadi, što je i razumljivo. U pitanju su hoteli sa all inclusive uslugom i čitavim sadržajem za zabavu i rekreaciju  na jednom mestu, pa se dodatni troškovi svode na minimum.  U većini hotela važi pravilo da deca do 13 godina ne plaćaju smeštaj, što se itekako isplati.  Izdvajamo iz ponude agencije „Viva travel“ hotele u Alanji za polazak 25.06. koji imaju odličnu cenu sa uključenom avonskom kartom :

Hotel MESUT 4* / ALL / 10 noći ...cena po osobi 515€ + takse

Hotel PALMERAS BEACH 4* / ALL / 10 noći ...cena po osobi 670€ + takse

Viva travel Foto: Promo

Hoteli imaju svoju privatnu plažu na kojoj se ležaljke i suncobrani ne naplaćuju, otvorene i zatvorene bazen za decu i odrasle, tobogane, stoni tenis, tursko kupatilo, teniski teren, zabavni program tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Beskrajne aleje raznobojnog i mirisnog rastinja, uredni, primamljivi bazeni za svakoga i peščana laguna gde je kupanje pravo uživanje, su samo jedan od mnogih opisa HurgadeEgipat je predivna zemlja faraona i piramida, toplog Crvenog mora i peščanih plaža koju definitivno treba posetiti bar jednom u životu. Ne gubite vreme, već rezervišite svoje mesto.

Izdvajamo za vas Last minute ponude za polazak - 26.06.:

Hotel LE PACHA  4* / ALL / 10 noći ...cena po osobi 414€ + takse

Hotel ALI BABA PALACE 4* / ALL / 10 noći ...cena po osobi 504€ + takse

Viva travel Foto: Promo

Svi letnji aranžmani nalaze se na zvaničnoj internet stranici www.vivatravel.rs, a možete se o detaljima raspitati i u poslovnicama agencije – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA