All inclusive letovanje: Hurgada od 354 evra, Turska od 369 evra

Povoljne cene i dobra usluga navodi sve više turista baš na ovo parče Mediterana, a dobroj usluzi i niskim cenama ne mogu da odole ni srpski turisti

  • 0

Zašto se naši turisti rado vraćaju u Egipat?

- Hurgada je u ovom trenutku jedna od najpovoljnijih letnjih destinacija, gde vam je uz pristupačne cene obezbeđen smeštaj u hotelima sa četiri ili pet zvezdica, "ol inkluziv" usluga i divne peščane plaže. Što je dovoljno za savršen odmor, bilo da ste krenuli sa porodicom ili prijateljima - poručuju iz agencije “Viva travel”.

Safari u pustinji i ronjenje u Crvenom moru samo su neke od atrakcija u kojima mnogi uživaj dok borave na ovoj destinaciji. Pronašli smo podatak da je Hurgada među pet najboljih centara na svetu za ronjenje sa bocama, što objašnjava zašto preko cele godine dolazi veliki broj zaljubljenika u ovaj sport.

Viva travel Foto: Pixabay

Mnogi Hurgadu nazivaju gradom hotela. Ono što se podrazumeva je visok kvalitet, uvek ljubazno osoblje i bogata ponuda hrane i sadržaja u okviru all inclusive koncepta, a sve sa ciljem da se gosti osećaju dobrodošlim na svakom koraku.

Kako bismo vam uštedeli vreme provedeno u traženju adekvatnog smeštaja, izdvajamo za vas sledeće hotele u Hurgadi po Last minute cenama za polazak 30.06.:

Avion + transfer + hotel,  All inclusive usluga na  10 noći:

- King Tut Aqua Park 4* - od 354€

- Le Pacha 4* - od  365€

- Elysees Dream Beach 4*– od  375€

- Sunny Days El Palacio 4* - od 384€

- Hilton Hurghada Resort  5* - od  524€

- Caibbean World Resort 5* - od 564€

Viva travel Foto:Promo/Viva travel

“Porodični turizam”

Već decenijama unazad veliki broj domaćih i stranih turista odlučuje se za letovanje u Turskoj sa malom decom. Razlog tome su sklad između cene i kvaliteta usluge. Turska rivijera je srpskim turistima odavno poznata po najlepšim plažama, kvalitetnoj usluzi i neizostavnom gostoprimstvu. Turcki su svima zadali ozbiljan zadatak kada je reč o tome kako ugostiti turiste.

Prilikom odabira Turske kao letnje destinacije, naši putnici se obično odlučuju ili za Antalijsku ili za Egejsku regiju. U oba slučaja najteži deo je izabrati hotel, jer je ponuda zaista široka.

Egejska regija ima najdužu morsku obalu, a ističu se turistički centri Kušadasi, Marmaris, Bodrum, Sarimsakli.

Viva travel Foto:Promo/Viva travel

Izdvajamo aranžmane po Last minute cenama za polazak 05.07.:

Avion + transfer + hotel / 11 noći

MARMARIS

- Amos 3* / PP - od 464€

- Balim 3* / PP - od  494€

- Alkan 3*/ PP - od  521€

KUŠADASI

- Santur 3*/ PP - od  396€

- Uslan 3*/ PP - od  431€

- Saturn 3*/ PP - od  463€

BODRUM

- Green Beach 5* / ALL - od  833€

- Jasmin Beach 5* / ALL - od  929€

- Isis Hotel & Spa 5* / UALL - od 1041€

Neka vam odmor ovog leta bude baš po meri.

Sve rezervacije aranžmana za Grčku, Italiju, Španiju, Tursku i Egipat možete izvršiti putem sajta www.vivatravel.rs, ili mail adrese office@vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA