Crnogorska plaža na kojoj ležaljke koštaju 120 evra proglašena jednom od najlepših u Evropi

Plaža na Svetom Stefanu uvrštena je u jednu od najlepših u Evropi, po oceni popularnog britanskog medija "Evening Standard".

Naime, među 30 najlepših plaža u Evropi nalazi se i plaža na Svetom Stefanu, koja je svoje mesto našla rame uz rame uz Navajo na Zakintosu, plaže Sicilije, Portugala i Španije.

- Fascinantna peščana plaža sa pogledom na poluostrvo Sveti Stefan. Polovina plaže je rezervisana za goste ovog hotela, a druga polovina je besplatna. Provedite dan upijajući sunce, zaronite u duboko more i divite se planinskim vencima oko vas, navodi se u tekstu.

Lepote Crne gore, Sveti Stefan Foto: Promo

Pored Svetog Stefana, na listi se nalaze i dve plaže na hrvatskoj obali - Nugal i Stiniva, ali i jedna u Sloveniji - Mesečev zaliv na Strunjanskom poluostrvu.

Međutim, ako poželite da se okupate na Kraljičinoj plaži, odnosno desnom delu plaže na Svetom Stefanu dočekaće vas iznenađenje jer iznajmljivanje dve ležaljke i suncobrana košta čak 120 evra, pa ni ne čudi što je većinu sezone ovaj deo Svetog Stefana prazan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБ

    1. jul 2019 | 17:33

    Кога још занима шта се дешава у црној-гори.

  • Zis

    1. jul 2019 | 17:13

    Odgovorno tvrdim:U Crnoj Gori ne vredi nista ni dve banke.

  • ffm

    1. jul 2019 | 19:36

    Smo na potezu od Soluna pa uzmimo samo jedan prst kasandre ima jedno 10 ovakvih plaza ako ne i lepsih!!!!Grcka je raj na zemlji i ne zaludjujte se sa CG i HR !Ne padajte na kojekakve komentare!Ko jednom ode u grcku nikada vise nece otici ni u CG ni u HR!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA