Sve Last minute ponude za vaše savršeno letovanje

Ne propustite najbolji period za odmor i to po sniženim cenama aranžmana

  • 0
Viva travel plaza more Foto: Promo/Viva Travel

Vama koji još niste odlučili gde biste na letovanje ove sezone ili čekate onaj poslednji trenutak da agencije snize cene pred sam polazak, predlažemo nekoliko najtraženijih destinacija u Grčkoj i Italiji po takozvanim Last minute cenama.

Krenimo od onih najbližih mesta u Grčkoj ali i “najudobnijih” za porodice. Strimonikos zaliv u severnom delu Grćke, poznat je po popularnim turističkim letovalištima - StavrosAsprovalta, Nea Vrasna. Veoma su posećena od strane srpskih turista, stoga radnici u mnogim lokalima I ugostiteljskim objektima dobro znaju srpski jezik. Plaže su široke, pesak mekan, a cene znatno niže u odnosu na druga grčka letovališta. Ukoliko ste već spremni, još malo mesta ostalo je za polazak 26.07. sa popustom od 25% na paket aranžmane. Cene za naredni termin 31.07. su takođe snižene ali za 20%.

Najčešći izbor mladih ili bar onih koji se tako osećaju je poluostrvo Halkidiki. Bilo da želite da se izležavate na plaži, uživate u noćnim izlascima, ili istražujete ostrvo, Halkidiki će svakako zadovoljiti sve vaše potrebe. I za čuvena letovališta poput Pefkohorija, Polihrona, Haniotija, Neos Marmarasa možete naći last minute cene u agenciji “Viva travel”. Na sniženju su paket aranžmani na 5 i 10 noćenja sa autobuskim polaskom 28.07.  

Ono čime se Grčka ponosi su brojna egzotična ostrva. Jedan od bisera Mediterana je ostrvo Krf za koje su organizovani kako autobuski tako i avionski aranžmani.

Last minute ponude:

KRF / 28.07. / Autobusom, 10 noćenja ….cena od 221€

KRF / 29.07. / Avionom, 10 noćenja ….cena od 299€

Viva travel Sardinija Foto: Promo/Viva Travel

– Ako se nečemu iskreno radujemo, to su utisci naših zadovoljnih putnika nakon povratka sa destinacije. Zahvalni smo na tome što deo svog dragocenog slobodnog vremena izdvoje da nas obraduju jedinstvenim fotografijama sa putovanja i podele sa drugima utiske na društvenim mrežama. A uspomene sa Sardinije i Sicilije definitivno su najoriginalnije – poručuje Tanja Živanov, direktor marketinga agencije “Viva travel”.

Sicilija sama po sebi nudi neku svoju specifičnu lepotu i brzo ćete uvideti da je odmor na Siciliji nešto u čemu ćete moći da uživate čitav život. Za čarter let sa polaskom 29.07. mesta ima još u hotelu San Pietro 3* i Bai Degli Dei 3*.  Cena sa polupansionskom uslugom i avionskom kartom iznosi 590€ (za San Pietro 3*), odnosno 620€ (za Bai Degli Dei 3*)

Viva travel Sicilija Foto: Promo/Viva Travel

O Sardiniji se dosta govorilo ali je teško opisati ambijent, plaže, ljude, duh i sam život na ostrvu. Potrebno je to doživeti, za početak na 10 dana. Predlažemo da ne gubite vreme već da rezervišete svoje mestu za 01.08. u nekom od sledećih hotela koji je obezbedio akcijske cene:

- Mistral 3*,noćenje sa dručkom - od 540€

- La Margherita 3*, noćenje sa doručkom - od 625€

- Club Del Golfo 4*, pun pansion - od 1060€

Hoteli su smešteni u mestu Algero i Platamona. Svaki ima svoje prednosti i pogodnosti, a uživanje i jedinstven odmor na destinaciji su zagarantovani.

Za više detalja obratite se poslovnicama agencije u Krunskoj 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a u Beogradu ili u Novom Sadu na adresi Železnička 13. Zvaničnu internet prezentaciju možete pratiti na www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA