≫ 

Upozorenje za sve koju putuju na Halkidiki: Proverite nekoliko puta da li vam je auto zaključan

Koristan savet za sve koji putuju na Halkidiki

  • 24
Grcka Halkidiki Kalitea

Foto: Privatna arhiva

Grupa na Fejsbuku Nikana.gr upozorava turiste iz Srbije da vode računa kada na parkinzima velikih marketa na Halkidikiju ostavljaju automobile.

Ovog leta desilo se nekoliko pljački na Halkidikiju i to u najvećem broju na čuvenom parkingu Lidla u Nikitiju.

Jedan od turista javio se grupi Naikana.gr sa svojim iskustvom kako bi upozorio putnike koji tek planiraju odmor na Halkidikiju.

- Večeras oko 20h, dobro poznati parking Lidla u Nikitiju, parkiramo auto, doduše u desnom delu uz sam objekat Lidla, izlazimo iz kola i proveravamo brave. Sve brave su bile zaključane sem vozačeve. Nakon toga tri puta proveravamo zaključavanjem ključem i džaba, svaki put brava odreaguje, klikne ali ostane otključana vozačeva strana.

- Primetili smo sumnjivo vozilo na 3 metra ukoso od nas, sa dva momka na prednjem sedištu, seli smo u kola preparkirali na suprotnu stranu parkinga, izašli, stisli zaključavanje i sve brave su se zaključale. Ujedno u isto vreme sumnjivi auto odlazi sa parkinga u pravcu ka centru Nikitija, pisalo je u postu.

Svi se još jednom savetuju da pre nego što se udalje od automobila provere da li su vrata zaključana zbog elektronskog ometanja zaključavanja koje lopovi koriste.

Da li ste vi imali ovakva iskustva?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Turista

    10. avgust 2019 | 12:46

    Primeceni su kod Lidla u Neosu, sacekali smo ih na prvoj uzbrdici ka Porto Karasu, Jedan Bugarin iz vile gde sam ja , lokalni Grk i ja iz Čačka. Sto se tice ovih nece u skorije pljackati , otisli su na bolovanje.

  • Crni

    10. avgust 2019 | 13:24

    Centralno zakljucavanje se upravo iz tog razloga tako zove jer se iz jednog centra zakljucavaju sva vrata naglasavam sva vrata. Nikako ne mogu neka ostati otkljucana sem ukoliko sam mehanizam na tim vratima nije ispravan. Svi motorcici se brava za zakljucavanje se napajaju preko dve zice i svi vezani paralelno. Prica je izuzetno suplja za sva vozila koja nisu preotavljana.

  • Zorica

    10. avgust 2019 | 12:44

    Deset godina letujemo u različitim mestima na Sitoniji,nikad nam se ništa slično nije desilo.Neuverljive su priče,,pokrali nam belu tehniku redni 3000 evra na parkingu Lidla u Nikitiju" Ko nosi toliko vrednu belu tehniku i zašto na odmor.Ah da možda neki programeri koji tripuju da bez njih svet staje,ako i na odmoru rade onda odmor nisu ni zaslužili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA