≫ 

Gde letovati u avgustu i septembru? Slobodna mesta po sniženim cenama

Ako se pitate gde će sigurno biti lepo vreme krajem sezone i leta, u jedno smo sigurni...

  • 3
Sardinija Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Za mnoge porodice septembar je idealan za letovanje u Grčkoj. Tada su gužve manje, cene niže, a sunce „nežnije“ što je dovoljno kada imate malu decu. Najčešći izbor su letovališta na poluostrvu Halkidiki. Neos Marmaras inače ima divnu plažu, prilagodljivu svim uzrastima, sa prirodnim hladom, a kad su još i manje gužve, dobijate svoju malu privatnu oazu mira i uživanja. Grčka svakako može da se pohvali dugim sunčanim danima i do kraja septembra, posebno kada su ostrva u pitanju. Iz agencije „Viva travel“ poručuju da su se pojedine destinacije sa avionskim prevozom skoro potpuno raspodale do kraja sezone, poput Lefkade, Parge, Kefalonije.

Recimo, Krit ima polaske do 12.09., a Skijatos do 19.09. a mesta se još mogu naći. U pitanju su dve suprotnosti – najveće i najmanje ostrvo, a svako raspolaže podjednako sjajnim plažama.

Sve LAST MINUTE ponude možete pogledati klikom na LINK.

Skijatos, Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Želite puno sunca na svom letovanju? Onda rizika nema ako ste na Siciliji i Sardiniji.

Ne samo to, dobijate i jedan drugačiji vid aktivnog odmora.

„Nema nezadovoljnih putnika koji dolaze iz Italije. Posebno onih koji su boravili na ostrvima kao što su Sicilija i Sardinija. Magična mesta, istorija, kultura i sama obala ostavljaju veliki utisak. Sardinija nosi sa sobom prestonicu severa - Algero, Korziku, glavni grad Kaljari, dok Sicilija krije Sirakuzu, Palermo, vulkan Etnu, sicilijanska sela u kojima vreme kao da je stalo, a svaki ćošak podseća na „Kuma“. Redovne pohvale dobijamo za naše predstavnike koji su na raspolaganju putnicima 24h tokom boravka na destinaciji. Zbog njihove posvećenosti, profesionalnosti, bogatog znanja, mnogi se iznova vraćaju destinaciji, a posebno obraduju kada ih sretnu na nekoj od tura po metropolama širom Evrope.“ – poručuju iz agencije „Viva travel“.

Last minute ponude za polaske u avgustu:

SICILIJA / 18.08. / Avion + hotel, 10 noći / Polupansion – od 643€

SARDINIJA / 21.08. / Avion + hotel, 10 noći / Noćenje sa doručkom – od 589€

- Club Del Golfo 4*, Pun pansion - od 999€ 

- GRATIS SMEŠTAJ ZA DETE !!

Hotel se nalazi na plaži, u mestu Platamona, na 35km od aerodroma u Algeru.

Poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje uključeno u cenu, restoran i bar na bazenu i plaži, bazen za odrasle i decu, Wi-Fi u lobiju, teniski teren, teren za mali fudbal, košaku, boćanje, streličarstvo, odbojku na plaži, stoni tenis, kolektivne kurseve jedrenja, surfovanja, streličarstva, tenisa …

Korzika, Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Gostoprimstvo, predusetljivost, usluga „sve uključeno u cenu“, odlična kuhinja, bogat hotelski sadržaj za animaciju dece i odraslih su odlike turskih letovališta. Na vama je samo da se odlučite za jedno od poznath mesta Antalijske ili Egejske regije.  Cena paket aranžmana su više nego pristupačne za letovanje krajem  avgusta. Naš predlog je sledeći:

Avion + transfer + hotel / 10 noći

ALANJA za 24.08.

- Kleopatra Miray 3* / PP - od 597€

- Mesut 4* / ALL - od 597€

MARMARIS za 26.08.

- Balim 3* / ALL - od 502€

- Amos 3* / PP - od 523€ 

- Sesin 4* / ALL - od 657€

KUŠADASI za 26.08.

- Santur 3* / PP - od 424€ 

- Saturn 3* / ND - od 493€ 

- Asena 3* / PP - od 701€ 

BODRUM za 26.08.

- Green Beach Resort 5* / ALL - od 790€

- Jasmin Beach Hotel 4* / ALL - od 822€ 

- Grand Park Bodrum 5* / ALL - od 1102€

Ukoliko ste već bili na moru, onda neka septembar bude mesec obilaska evropskih metropola. Sve autobuske i avionske polaske možete videti na strani SVE SPECIJALNE PONUDE.

Zainteresovani za aranžmane mogu se obratiti u poslovnicama agencije „Viva travel“ na adresama Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC u Beogradu ili Železnička 13 u Novom Sadu. Svi kontakti se nalaze na strani KONTAKT.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA