• 33

Sramotno ponašanje srpskih turista u Polihronu: "Da li ovo radite i kod svoje kuće?"

Neprihvatljivo ponašanje srpskih turista u Polihronu.

  • 33
ćebe polihrono

foto: Facebook/Live from Greece

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama šokirala je članove grupe Live from Greece.

Iako je identitet vlasnice apartmana skriven, objavljena je poruka koja je stigla na ovu stranicu i opisuje ponašanje grupe bahatih srpskih turista u Polihronu na Halkidikiju.

- Ćebadima iz apartmana turisti održavali podove u mom apartmanu… Baš su divni… Hvala im - napisala je vlasnica apartmana vidno šokirana scenom koju je zatekla nakon što su gosti napustili apartman.

Uz apel da se prema tuđim stvarima rukovodimo sa pažnjom, baš kao i kod svoje kuće.

- Obični primitivci. To ne treba iz države pustiti. Peškir za ceđenje košta jedan evro i nosiš ga kući i koristiš godinama.

- Koji razlog može da postoji da se raširi ćebe ili peškir za tuširanje u kupatilu da se koristi kao otirač? Pa da li to rade i kod svoje kuće.

- Ovakvima zabraniti da napuštaju svoja sela. Do zadruge na pivo i dosta im je.

- Strašno tužno. Napišite i da su Srbi pa da odmah krene pljuvačina. Nikako ne podržavam ovakvo ponašanje, međutim ni vlasnici apartmana ne bi osiromašili da imaju peškire za ceđenje u kupatilu. Samo kažem.

- Na pamet mi ne bi palo da stavim ćebe na pod.

Ovo su samo neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije, a fotografija gostiju koje je vlasnica vile takođe poslala je cenzurisana.

VIDEO: Urnebesan skeč Kruševac geta o paradajz turistima

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Beograđanka

    Bila u Sartiju, studio plaćala 45 evra. Prostirka u kupatilu je postojala i menjali su je uredno, svaka tri dana, kad i posteljinu i peškire, zaista ne mogu da se požalim ni na šta. Ali - bivalo je da platim i više, a prostirke u kupatilu nema. I nije stvar u tome hoću li da platim 10-tak evra i kupim je (20tak, u stvari, jer trebale bi mi dve...). Stvar je u tome da idem na letovanje. Neću da moram da kupujem prostirke za kupatilo i kućnu hemiju. Hoću da se odmaram ne razmišljajući o tim stvarima. Nije normalno da očekuju da posle tuširanja sebe ili deteta "lomite vrat" na mokrim pločicama - a mokre budu obavezno, jer zavesu ili pregradu u kupatilu u Grčkoj nisam videla, za to sam morala da odem u Tursku. Naravno, ne zagovaram korišćenje ćebadi kao kupatilskih prostirki, što nikako nije u redu - ali ako je namenjeno kao poruka, svakako je više nego jasna. U redu je da piše "peškiri nisu obezbeđeni", ponećeš svoje i mirna Bačka. Ali šta još da nosiš?! Prostirke za kupatilo i/ili zavese za kadu?! Neki standardi bi trebalo da postoje, a ne da se svaka soba sa dva kreveta i slavinom naziva studiom...

  • Live from Greece

    Postovana redakcijo,ovo je delo srpskih turista iz sela Žitoradja kraj Niša.Fotogrfije njihovih profila su bile objavljenje na njenom profilu i na stranici Live from Greece,ali za sakrive vrlo brzo od strane administratora.Slucajno sam svedok bahatog ponasanja tih turista jer sam par dana proveo u susednom smestaju.Takve ne treba pustiti ni u štalu a ne u svoj smestaj.

  • Ja

    Vala i nije nizasta drugo nego za otiranje. Apartmani bi morali biti malo bolje i kvalitetnije opremljeni. Sramota za vas a ne za turiste

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima