≫ 

Godišnji odmor pravoslavnog milijardera: Hit snimak provoda na Mikonosu obišao svet (VIDEO)

Nagib je inače i ljubitelj Srbije u koju je hteo da ulaže novac.

  • 6
nagib egipat foto: printscreen/youtube/Proto Thema

Egipatski milijarder Nagib Saviris u subotu popodne nezaboravno se proveo na čuvenoj plaži Kalo Livadi, odnosno u novom bič-baru Blue Marlin.

Šezdesetpetogodišnji biznismen je možda tek 577. najbogatiji čovek na svetu, ali na njegovom računu se nalazi 2,9 milijardi dolara, pa nije ni čudo što svoje leto voli da provodi na Mikonosu gde je nekada tradicionalno organizovao žurke u Nammos-u.

Onsi Saviris Nagib Saviris (levo) sa svojim ocem Onsijem (desno) u glavnom sedištu kompanije u Kairu. Foto: Profimedia/Alamy

Nagib je poznati miljenik Ostrva vetrova, a i ovoga puta se pojavio u pratnji svoje supruge, nakon čega su se pridružili ćerki i njenom društvu.

Potpuno opušten, raspoložen i bez obezbeđenja, Nagib je odmah počeo da igra, a šampanjci i kokteli su samo stizali.

Popodnevna žurka na plaži je trajala dobra dva sata, a u jednom trenutku prisutni su počeli da igraju u voziću, a onda su se popeli i na stolice.

Inače, Nagib je vlasnik kompanije Weather Investments koja je vlasnik egipatskog Orascom Telecoma, italijanskog Wind Telecomunicazioni, ali i grčkog Wind Hellas.

Zanimljivo je i da je Nagib egipatski hrišćanin, odnosno pripadnik koptske orijentalne-pravoslavne crkve.

Još 2010. godine Nagib se interesovao za kupovinu poljskog Polkomtela i srpskog Telekoma, pa nema sumnje da mu je ovaj deo Evrope više nego zanimljiv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA