Zbog Porto Kacikija za ovu plažu na Lefkadi mnogo srpskih turista uopšte ni ne zna (FOTO)

U Grčkoj možete naći mnogo lepih plaža, a izbor je toliko veliki da često ne možete odlučiti tako lako.

  • 8
katisma lefkada foto: pixabay.com

Jedna od takvih destinacija je i Lefkada koja je u poslednjih par godina sve popularnija među stanovništvom Srbije, a ponajviše zbog lepote koju ima da pruži.

Ali, naši turisti skloni su da idu baš tamo gde idu i svi, pa izbog uglavnom spada na plažu Porto Kaciki, kao možda i najveću atrakciju na ostrvu.

katisma lefkada foto: pixabay.com

Međutim, još jedna magična plaža krije se samo 15 kilometara od grada Lefkada. U pitanju je orgnaizovana plaža sa ležaljkama, bič barom i restoranima, koji nisu uopšte uspeli da joj naruše prirodnu lepotu već samo da pruže udobnost.

katisma lefkada foto: pixabay.com

U pitanju je plaža Katisma koju zbog belog šljunka i tirkiznog mora, obavezno morate posetiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićo

    2. septembar 2019 | 14:50

    Ma daj te molim vas ,pa ko nezna za Katizmu.svuda lepo pise plus je najpopunjenija

  • Ivann

    2. septembar 2019 | 15:57

    Ma kako da ne. Bio sam ove godine. Katizma ništa specijalo nije. Plaža k'o plaža. A da ne pričam kolika je gužva na njoj. Posle 12h nema gde peškir da staviš. A plaža je poprilično dugačka. Milos i Egremni su najlepše.

  • FANTOM

    2. septembar 2019 | 16:38

    U sredu idem u Nidri da se odmori od napornog rada u građevinskoj firmi privatnika ( robovlasnika u pokušaju). More je more, slana voda i sunce su samo jedan deo mog odmora. Kupaći se na gradskoj plaži jer nije sve u kupanju i sunčanju već i u pametnom programu sopstve organizacije koja zadovoljava moje prohteve. Odlasci na druge plaže, blizina marketa i restorana kao i večernji izlasci i šetnje rivom prepunom zanimljivog sadržaja a tu su i video bimovi da gledam i uživam u pobedama naših košarkaša i odbojkašica. Lefkado čuvaj se, stiže ti premoreni kamarad da zarad opuštanja i fizičke osposobljenosti potroši koji evrić krvavo zarađene plate i boli ga gde će ga potrošiti dali na nekim izvijanim plažama ili prvoj uvali kojih ima na izobilje kao od majke prirode odeven. Neću bre ni Adamov kostim žulja me!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA