• 24

Bruka i sramota na Lefkadi: Neoboriv dokaz da su smeće sa fotografije ostavili srpski turisti (FOTO)

Proizvodi koji su bačeni možete kupiti samo u Srbiji

  • 24

Na plaži Megali Petra na Lefkadi uslikan je više nego sramotan prizor.

Naime, keks i mineralna voda srpskih proizvođača bili su bačeni pored puta na izlazu sa plaže.

Neoboriv dokaz da su u pitanju srpski turisti razbesneo je društvene mreže i osramotio čitavu naciju.

- Naša sramota i bruka - navodi član grupe "Grčka Info" koji je fotografiju i postavio.

Dok je velika većina komentara osudila ovakav potez srpskih turista, bilo je onih koji su komentarisali da nismo najgori.

- Niste videli Krf ovih dana, kako možete sve generalisati i osuditi Srbe zbog pojedinca? - napisala je jedna komentatorka očigledno aludirajući na problem deponija na Krfu.

Bilo je i onih koji su osudili ovaj potez, ali su bili vrlo jasni u tome da takvo ponašanje ne oslikava ponašanje svih Srba na letovanju već da je to isključivo sramota pojedinca.

VIDEO: Baba baca smeće na travu pored pruge

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Cetnik

    To je dobar dan za nase primitivce. Dodju na dunav na pesak ostave limenke i flase pa sutra dodju na isto mesto i leze pored toga.

  • hristina

    Tako isto I ja, Srpkinja koja zivi u Hanji na Kritu, skoro celo leto, svako jutro na plazi i pre nego sto udjem u vodu - skupljam plastiku i ostalo iza Grka!!! Veliku kesu u sake, rukavice na ruke I ajde! Svako jutro!!!... Skandinavci, koji su ovde vecina od svih turista, me fotografisu :-) I obicno pitaju odakle sam, a ja odgovaram: odavde! Da malo "izvucem" bracu Grke!!! ... Razumete? Da su Srbi, ako su oni, nasli cisto na Lefkadi - ne bi ni oni bacali sve I svasta - gde stignu! To je jedina istina!... Volimo Grcku(!), kakva je - takva je!!!

  • Jug

    Ne mogu da verujem da smo mi tako nešto sposobni da uradimo:) Naedavno idem auto putom Beograd- Niš mlada mama je ispraznila nošu u toku vožnje , ne mogu da napišem to smo mi zato što su to samo neki ljudi koji su propustili neke časove u školi .i na još nekom mestu.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima