Brzo i sigurno: 30% popusta na online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja!

Uz isplanirani odmor u inostranstvu, ne zaboravite da odaberete kvalitetno Putno zdravstveno osiguranje i na putovanje krenete potpuno bezbrižni

  • 0
AMSS putno

Foto: Dominik Dancs

AMS Osiguranje je pravi izbor za vas jer nudi jednostavniji pristup svojim uslugama.

Omogućili smo vam da brzo i sigurno ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online na našem sajtu putem webshop-a AMS Osiguranja. Tako štedite ne samo vreme, već i novac, jer ukoliko se odlučite da na ovaj način zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, samo u promotivnom periodu, odobravamo vam popust od čak 30%. Tako će vas premija osiguranja za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 735 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na odmor idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi ćemo preuzeti na sebe.

Imajte u vidu da je rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu veliki i zato je dobro da mislite na vreme. Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo, već napravite pravi izbor osiguravajućeg društva i na odmor krenite potpuno rasterećeni. Sve što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće ugovorite Putno zdravstveno osiguranje. Procedura online kupovine polise Putnog zdravstvenog osiguranja je brza i sigurna i sastoji se iz 5 jednostavnih koraka. Gde god da krenete, polisa Putnog zdravstvenog osiguranja, omogućava Vam potpuni mir i uživanje u svakom trenutku vašeg odmora u inostranstvu jer AMS Osiguranje preuzima brigu o vašem zdravlju za vreme trajanja putovanja i Vi ste 24 časa osigurani.

Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

Uživajte na putovanju!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA