≫ 

4 egzotične destinacije na koje je idealno "pobeći" u novembru i to za manje od 1.000 evra

Reši kviz i olakšaj sebi izbor od toliko lepih egzotičnih destinacija za jesen

  • 1
kuba

foto: promo

Dolazak jeseni uvek je bila loša vest za sve one koji vole leto i more. Dobra vest je pak, da neke od najlepših zemalja na svetu imaju leto i more tokom čitave godine, a sada je nikad lakše posetiti te destinacije.

Rešite prvo kviz i recite nam koja egzotična destinacija je najbolja za vas, a mi ćemo vam reći kako da je i za manje od 1.000 evra posetite.

 

 

Podelite sa nama svoj rezultat, ali i saznajte više o destinaciji koja vam je očigledno suđena:

Ako ne volite velike vrućine, Bali je idealan za vas

 

Uzimajući u obzir gde se Bali nalazi, ali i kako izgleda cena od 990 evra je više nego pristupačna za ovakavo putovanje. Dobro vreme za ovo rajsko putovanje na Bali je baš u novembru jer samo ostrvo može da pokaže svoj pun sjaj bez velikih vrućina i turista koji inače u drugim periodima godine vrve ovim ostrvom. Potpuni zen vas čeka kada zaplivate u nekom od bazena sa pogledom na beskonačno zelenilo ili more.  Tropska klima je uvek prisutna, pa su temperature prijatne u ovo doba godine, a cena je i više nego pristupačna, već od 990eur.

Zašto Tajland morate rezervisati što pre?

 

Zemlja osmeha vas čeka u novembru po najpovoljnijim cenama od 890 evra, tada i kreće zalet za turističku sezonu i putovanja na Tajland, a još uvek možete osetiti pravu, domaću atmosferu ove zanimljive zemlje. Sami odaberite oblast u zavisnosti od onog što očekujete i želite da iskusite, od Krabija koji je idealan za posetu najboljim plažama, Puketa koji je stvoren za noćni provod, do Ko Pangana i Ko Samuija koji su najbolji za uživanje, mir i hedonizam.

Ako želite da osvojite Instagram, onda pravac na Kubu

 

Ne morate znati španski da biste komunicirali sa lokalcima, dovoljna je komunikacija kroz osmeh i salsu. Čak i ako ne znate da plešete putovanje na Kubu će to promeniti. Da li je sve to dovoljno reći da vas zagolicaju stopala i da odjurite na Kubu već ovog novembra i napravite svoje najbolje fotografije uz čuveni mohito i kubanske cigare? Ovu ponudu možete naći već od 1090 evra po osobi sa svim uključenim taksama.

Hakuna matata kao životni stil na Zanzibaru

 

Zanzibar je destinacija u koju je ceo svet počeo ludo da se zaljubljuje. A kako i ne bi kada je i sama cena povoljna i može se otputovati po ceni već od 890 evra. Na samoj destinaciji čekaju veseli lokalci, plaže belog peska i tirkiznog mora, slatki mirisi začina, sveže voće, morski plodovi i jastozi i puno sunca koje je prisutno skoro čitave godine. Hakuna matata je nešto što ćete najčešće čuti na putovanju na Zanzibar od domaćina, a to znači "nema problema" i označava baš takav život - bez stresa i briga.

Na vama je da odaberete svoj idealan beg od kiše i sivog novembra, a ponude možete naći na stranicama Jungle Travel-a, turističke agencije prepoznatljive po organizovanju dalekih destinacija.

(PR/T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA