≫ 

U nevremenu "stradala" jedna od najelitnijih plaža u Crnoj Gori

Plaža Galija jedna je od najvećih bisera Svetog Stefana

  • 3
Plaža Galija, Sveti Stefan

Foto: Shutterstock

Plaža "Galija" na Svetom Stefanu u Budvi, koja važi za jednu od najekskluzivnijih na crnogorskom primorju, već drugi put u poslednjih pola godine pogođena je velikom vremenskom nepogodom, koja je napravila štetu od najmanje 100.000 evra.

Izvršni direktor "Galije", Nikola Novaković, kazao je su u sličnoj situaciji brojni vlasnici plaža na crnogorskom primorju, prenose Vijesti.

"Najvažnije je da niko nije povređen. Pokušali smo da spasimo deo inventara, ali, nažalost, nismo uspeli. Šteta je ogromna", kazao je Novaković i dodaje da će trebati mnogo vremena da se šteta sanira.

"Nismo uspeli da osiguramo inventar, zato što osiguravajuće kuće ne osiguravaju objekte u blizini mora, te se nadam da će država pružiti podršku ne samo meni, već svima nama koji smo pogođeni ovakvim nevremenom", rekao je on.

Koliko košta boravak na Galiji u sezoni?

 

 

Plaža Galija smatra se jednim od bisera crnogorskog primorja, a smeštena je među stenama, pa posetiocima pruža osećaj kao da se nalaze u divljini. Usluga i ponuda su među najboljim, a popularna je najviše među mlađom populacijom koja želi da bude višena.

Najjeftinije ćete proći sa setom ležaljki od 30 evra, a u cenu je uračunata i gratis voda. Ukoliko je u pitanju više ljudi ili jednostavno želite više prostora, baldahini se na ovoj plaži iznajmljuju po ceni od 65 evra, a uz to dobijete i flašu vode i bocu vina.

Najskuplji na plaži Galija su baldahini u prvom redu za šta je potrebno izdvojiti 120 evra, a u cenu su uračunate i boca 'moeta' i flaša vode.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мирослав

    20. novembar 2019 | 20:32

    Некада је та плажа била у оквиру кампа "Црвена главица" и била је стварно потпуно природна, без садржаја, а онда су све упропастили...

  • Ja

    20. novembar 2019 | 22:06

    Smesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA