≫ 

Doček Nove godine u evropskim gradovima već od 39 evra

Ovih dana se intezivno razmišlja o poklonima, druženju i provodu, ali i o putovanjima. Da li se na spisku Vaših novogodišnjih odluka nalazi i odluka da nekuda otputujete za Novu godinu

  • 0
Viva Travel Nova Godina

Foto: Viva Travel

Koliko ste novca spremni da izdvojite za novogodišnju noć? Mišljenja smo da ako je u pitanju neko novo mesto koje niste do sada posetili, a u dobrom ste društvu, ili se radi o gradu u kojem ćete se osećati sjajno više dana tokom praznika, onda ne treba žaliti novca. Zato vam predlažemo neke od metropola koje će vas iznenaditi, jer sa sabom nose drugačiju energiju za Doček Nove godine. Iako ih možda već poznajete, imaćete utisak da ih prvi put posećujete.

Rim spada u najpopularnije destinacije, pa je razumljvo što veliki broj turista priželjkuje da novu godinu započne baš tamo. U ovom gradu je zabava i uživanje zagarantovano, jer je vam je vreme ispunjeno od jutra do kasnih večernjih sati. U agenciji “Viva travel” imate tu mogućnost da birate dve vrste prevoza do Rima za novogodišnje praznike. Autobuski aranžman od 6 dana planiran je za 29. decembar po ceni od 179 €, dok avionski aranžman ima zakazan čak dva termina (28.12. / cena 519 € i 30.12. / cena 549 €).

Viva Travel, Nova Godina - Rim

Foto: Viva Travel

Italija je puna skrivenih gradića koji će vas oduševiti na prvi pogled. Osim glavnog grada, doček Nove godine spektakularan je i u Milanu (od 115 €), Bolonji (145 €), Veneciji (od 99 €), Firenci.

Ljubitelji umetnosti i dobre hrane doživeće Italiju kroz Toskanu:

Toskana-Cinque Terre, 6 dana | 29.12. | cena 139 €

Toskana, 6 dana | 29.12. | cena 145 €

Toskana, 5 dana | 30.12. | cena 119 €

Započeti Novu godinu na Siciliji? Sjajna ideja! Sva je prilika da se u istoj turi poseti i Rim, Napulj, Đardini Naksos, Palermo, Kapri, Cefalu (27.12 | 9 dana / 285 €).

U Beču je praznična atmosfera uveliko u jeku. U noći između 31. decembra i 1. januara bečki centar grada pretvara se u najposećeniju binu sa brojnim gostima iz zemlje i inostranstva. U Beču možete biti 5 ili 6 dana, ali ne morate uopšte ni prenoćiti. Agencija “Viva travel” je za 39 € organizovala odlazak u Beč 30.12. sa povratkom nakon dočeka na nekom od mnogobrojnih gradskih trgova.

Viva Travel, Nova Godina - Beč

Foto: Pixabay.com

Sjajan party na otvorenom nudi Berlin. Novu godinu Berlin dočekuje u stilu, sa više od million posetilaca okupljenih na Bradenburškoj kapiji. Kada ste u Berlinu ne propustite priliku da posetite i Lajpcig, grad koji se nalazi na listi 70 najpoželjnijih svetskih gradova za život.

A na listi želja svih ljubitelja putovanja svakako se nalazi Istanbul. Ponoć možete dočekati u centru Istanbula zajedno sa još nekoliko hiljada stanovnika i turista i uživati u vatrometu iznad Bosfora. Agencija “Viva travel” organizuje aranžmane za Istanbul tokom cele godine, pa tako i za novogodišnje praznike. Cena avionskog aranžmana sa polaskom 30. decembra iznosi 435 €. U cenu su uključene sve aerodromske takse. Dok autobuski aranžman od 6 dana može da vas košta svega 129 €.

Ako priželjkujete romantičan početak godine, Pariz je pravi izbor. Sigurni smo da će parovi koji se odluče za ovaj grad tokom praznika, Doček 2020. dugo pamtiti i prepričavati.

Viva Travel, Nova Godina - Pariz

Foto: Pixabay.com

Želje se ispunjavaju, snovi ostvaruju, ali morate sami napravite prvi korak na tom putu.

Svi zainteresovani za putovanja pomoć mogu naći u poslovnicama Turističke agencije VIVA u Beogradu i Novom Sadu ili na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA