≫ 

Spremate se za porodično putovanje? Isprobajte ovaj genijalni trik za pakovanje kofera

Ova jednostavna caka može da vam pomogne u lakšem pakovanju kofera za celu porodicu

  • 1

Ako se spremate za porodično putovanje, sigurni smo da već sada razmišljate kako da savršeno organizujete i spakujete sve stvari u kofere.

Među mnogim trikovima koje smo do sada imali priliku da vidimo, na internetu se pojavila potpuno nova metoda za pakovanje cele porodice - koja štedi vreme i pomaže da u svakom trenutku znate gde vam se šta nalazi.

Kako je otkrila jedna dovitljiva mama, trik se krije u načinu na koje odlažete stvari - umesto da posebno pakuje kofer za svakog člana porodice ona je stvari razvrstala po danima.

Glavni kofer se nalazi kod nje, a sadrži sve neophodne stvari za celu porodicu za prvih nekoliko dana putovanja (pidžama, nekoliko komada odeće, maramice, pelene, sredstva za ličnu higijenu i slično).

putovanje, kofer, putno osiguranje

Foto: Promo

Njen savet je da unutar nje odvojite odeću za sve članove porodice u manje kese ili vreće, kako biste ih lakše organizovani i vadili iz kofera.

U drugi kofer smešta svu dodatnu garderobu, peškire, cipele i druge stvari koje joj mogu zatrebati narednih dana.

Na ovaj način, kada stignete na željenu destinaciju, sve što vam je potrebno nalazi se u jednoj torbi. Kada se vaša garderoba koju ste nosili zaprlja, odložite je prvo u kesu, a potom u kofer iz koga ste prethodno izvadili čistu odeću.

Video: Stanijn haos: Starleta pokazala šta sve unosi u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J...

    13. decembar 2019 | 00:11

    Dobro jutro kolumbo!!!😄😄😄oduvek se tako pakujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA