Ova kompanija će vam debelo platiti da živite u luksuznom zamku

Pravo je vreme da učestvujete u konkursu koji vas može odvesti pravo u Škotsku

  • 0

Poznati škotski brend kafe "Gevalia's Kaffe" organizuje takmičenje u okviru koga srećnog pobednika nagrađuje fenomenalnim putovanjem u Škotsku. 

Nagrada uključuje sedmodnevni boravak u luksuznom Karlovri zamku. dobijanje batlera i kuvara koji vam stoje na usluzi, spa tretmane, obroke, ali i isplatu u vrednosti od 5.000 dolara. Najbolje od svega? Pobednik može da povede sa sobom jednu osobu.

Da biste učestovali u ovom zanimljivom takmičenju preduslov je da volite kafu a potom, najkasnije do 21. decembra. pošaljete prijavu u kojoj ćete opisati svoju ljubav prema ovom napitku na sajtu GevaliaCoffeeQueen.com Kako su istakli iz kompanije, pobednika će izabrati isključivo na osnovu originalnosti.

Prelepi zamak Karlovri koji je izgrađen davne 1852. godine, sadrži 14 velelepnih soba i nalazi se na oko nekoliko kilomentara zapadno od Edinburga. Danas se uglavnom prostor koristi za najsvačanija venčanja i velike događaje.

Osim fantastičnih soba koje su uređene u modernom stilu i pružaju potpuni komfor i restorana u kojem posetioci imaju priliku da probaju najbolje specijalitete, zamak je poznat i po prelepim vrtovima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Edinburgh • Carlowrie Castle (@carlowrie_castle) on

Pa, ako ste spremni da se upustite u pravu avanturu. a sebe vidite kao pravog zaljubljenika u kafu, probajte da pretočite to u reči i prijavite se na ovaj kreativan konkurs putem sajta Gevalia Coffee Queen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA