≫ 

Doček Nove godine u Beču je jeftiniji od beogradskih restorana, ali da li biste pristali na ovo?

Idealno za mlađe osobe koje žele da najluđu noć provedu u nekoj evropskoj metropoli

  • 2
turistički aranžmani foto: pixabay.com

Popularne novogodišnje ture i dalje su aktuelne, a mnogima nije teško da pređu i po 800 kilometara bez noćenja samo kako bi dočekali Novu godinu u inostranstvu.

Jedan od najpopularnijih turističkih aranžmana za Novu godinu bez noćenja je Beč.

Iz Beograda se kreće 30. decembra uveče, a u Beč se stiže u ranim jutarnjim časovima. Poslednji dan u godini možete iskoristiti šetnjom gradom, a uveče je individualni doček. Već posle dva i po sata posle ponoći kreće se nazad za Beograd.

Ako imate dovoljno sreće (i veština) da spavate u autobusu, onda svoj doček možete platiti samo 39 evra, što je dvostruko jeftinije od organizovanih dočeka u klubovima i restoranima po Beogradu.

budimpešta panorama foto: pixbay.com

Međutim, popularnije su ture ka Milanu, Budimpešti, opet Beču, ali i Pragu gde je u paket uključeno jedno ili dva noćenja, pa je povratak planiran 2. ili 3. januara.

Ovakve ture obično koštaju u rasponu od 90 do 120 evra i mnogo su komfornije za putnike koji žele da bolje vide grad i da se odmore.

Oni koji uplaćuju putovanja za Novu godinu trebalo bi da imaju na umu da su gužve na granici velike, te da planiraju da će put sigurno duže trajati.

Iako jedan deo Srbije upravo tokom praznika izbegava putovanja drugi pak, vole prazničnu groznicu, ali i povoljnu mogućnost da vide novi grad i dočekaju ponoć u njemu.

Da li vi volite da putujete za Novu godinu?

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirković

    26. decembar 2019 | 13:48

    Zabole me za doček Nove godine, hoću da pronađu Moniku živu i uhapse zlotvora koji je oteo!!! I hoću da nam deca budu bezbedna!!!

  • Ujka Zitko PFK

    26. decembar 2019 | 14:01

    Koji bre docek,dan ko dna.Samo profitiraju ugostitelji i ovi sto drze klubove i splavove.Idiotizam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA