≫ 

Samo u Travelland-u: Hit cene egzotičnih putovanja za školski raspust

Zimski raspust je idealno vreme da odete sa svojom porodicom na egzotično putovanje, a „Travelland“ Vam je tim povodom spremio odlične ponude

  • 1
foto Pixabay Foto: Pixabay

Doha, prestonica Katara, pravi je biser Bliskog Istoka. Teško je poverovati da je ovaj, jedan od najbrže rastućih gradova na svetu, nekada bio samo siromašno ribarsko seoce. Posetioce očarava nepreglednim pustinjskim predelima ukombinovanim sa futurističkim elementima, neverovatnom arhitekturom, ali i prozirno čistim i toplim morem. U Dohi u februaru možete uživati po ceni već od 529€! Ne propustite aktuelan popust od 100€ za uplate u celosti i 50€ za uplatu akontacije!

Doha Foto: Telegraf.rs

Na obali Persijskog zaliva, tamo gde se susreću Evropa, Azija i Afrika, smešten je Dubai. Ova blistava metropola fascinira uzbudljivim spojem tradicije i modernog i mešavinom različitih kultura. Osetite orijentalnu gostoprimljivost, uživajte u obilasku modernih tržnih centara, najneobičnijih parkova, magičnih fontana, ali i dugih peščanih plaža. Dubai možete posetiti u feruaru po ceni već od 539€, a tu je i popust od 100€ za uplate u celosti i 50€ za uplatu akontacije!

Tekila, sombrero, kaktusi i čili – prve su asocijacije na zavodljivi i hedonistički Meksiko. Kankun je njegovo najpopularnije turističko odredište, savršeno za opuštajući odmor, ali i noćne izlaske. Playa del Carmen je, takođe, vrlo popularno odrediše, poznato po prelepim plažama i odličnim hotelima. Između Kankuna i Playe del Carmen nalazi se Puerto Morelos, jedna od najstarijih, najvećih i najvažnijih luka u regionu.  Najjužnije je Tulum, koji poseduje verovatno najlepšu plažu u celom Meksiku. Između Playe del Carmen i Tuluma je malo naselje Akumal, smešteno u istoimenom zalivu i čuveno po netaknutim plažama sa belim puderastim peskom. Za Meksiko Vas očekuje popust od 200€ za uplate u celosti i 100€ za uplatu akontacije!

Po mišljenju mnogih, Bali je najlepše i najegzotičnije ostrvo Azije. Njegovi netaknuti pejzaži, vulkani, pirinčana polja i bujne tropske šume odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Tradicija i duhovnost gostoljubivih i nasmejanih meštana, jedinstvena kultura i način života zasigurno će zadiviti svakoga ko poseti ovaj tropski dragulj Indonezije. U Baliju možete uživati po ceni već od 829€, a tu je i popust od 200€ za uplate u celosti i 100€ za uplatu akontacije!

Bali Foto: Pixabay/ keulefm

Kuba je ostrvska država, smeštena između Atlantskog okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva. Mnoštvo spomenika i muzeja, koji predstavljaju svedoke jedne burne istorije, oživeće pred Vama atmosferu nekih davnih vremena, a prizor prelepih peščanih plaža ostaviće Vas bez daha. Uz ukus ruma i tobaka i zvuke salse svaki momenat odmora će biti nezaboravan. Kubu u februaru možete posetiti po ceni od 1850€, a tu je i popust od 200€ za uplate u celosti i 100€ za uplatu akontacije!

Kuba Foto: Pixabay/7315741

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    10. januar 2020 | 14:22

    Zelja mi je Meksiko. Nadam se da cu uspeti da organizujem slobodne dane ove godine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA