≫ 

Platili 800.000 dinara za egzotični odmor iz snova, tamo ih je dočekala noćna mora

Karl Luis Lo i njegova supruga Karolin danima su čekali da odu na zasluženi odmor, a onda kada su stigli na željeno mesto preplavio ih je osećaj razočarenja

  • 3

Bračni par Karlo Luis Lo i Karolin iz Velike Britanije nedavno su otputovali na Jamajku kako bi proslavili 10. godišnjicu braka, ali njihov odmor se pretvorio u pravu noćnu moru.

Iako su dugo planirali put i uložili čak 7.100 funti, odnosno 800.000 dinara, za eksluzivno letovalište, ubrzo po dolasku su ostali zatečeni uslugom hotela, kao i zaposlenima. Kako su ispričali u razgovoru za britanski Miror, članovi osoblja su prodavali drogu, a pojedini gosti su konzumirali kokain za stolom u restoranu.

Pošto su uložili dosta novca za ovo letovanje, Karlo i njegova supruga su odlučili da ostanu u hotelu. Redovno su beležili scene koje su zaticali u sobi, kao i pomoćnim prostorijama i bašti.

Na fotografijama su otkrili da im je redovno servirana nejestiva hrana, poput polusirovog mesa na tanjiru. Ujedno u hotelskoj sobi su imali pokvarenu elektroniku, strujni kablovi su virli iz zidova, dok su bubašvabe tokom noći izlazile iz ćoškova i pukotina zidova.

- Što se tiče naše poseta paklu na zemlji... U hotelu je svakodnevno nestajalo struje. To bi potrajalo između dva minuta i sat vremena. Nestanak struje događao se svaki dan otprilike pet puta dnevno. Dva-tri sata bismo čekali u redu za hranu, a kad bismo došli na red, ne bi bilo pribora za jelo, pa nismo mogli da jedemo. Hrana je bila sramotna. Naročito su nas uzrujali kablovi za struju koji su virili iz zidova - napisao je Karl.

Nakon što je njihova ispovest obišla medije, predstavnik turističke agencije je uputio izvinjenje bračnom paru iz Velike Britanije.

- Bili smo u kontaktu s njima, ponudili im povraćaj novca. Redovno šaljemo inspekcije u naše hotele i uvek ozbiljno reagujemo na prigovore naših mušterija - saopštili su iz agencije.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA