≫ 

Genijalni trikovi da pronađete ubedljivo najjefitnije avionske letove

Poznati sajt za pretragu letova, hotela i rent-a-car vozila, Skyscanner je podelio genijalne trikove uz pomoć koji ćete moći da uštedite novac svaki put kada kupujete avionske karte

  • 0

Kada je reč o lovljenju idealnih destinacija za odmor, postoji veliki broj jeftinih letova avionom koje možete da pronađete samo ukoliko znate gde da gledate.

Zapravo Skyscanner, jedan od najpoznatijih svetskih pretraživača avio karata, tvrdi da postoje određeni trikovi koji mogu da olakšaju pronalazak povoljnih avionskih karti za lokaciju koju hoćete da posetite, na osnovu datuma koji vam odgovaraju.

Kako bi pomogao svim ljubiteljima putovanja, Skyscanner je skupio sve podatke o avionskim letima, koji su bukirani u poslednjih pet godina, na osnovu kojih je došao do zaključka koji dani su najbolji za kupovinu karata.

U nastavku vam otkrivamo genijalne trikove koje je izdvojio Skyscanner:

Kupite avionsku kartu u sredu 

 

Skyscanner istraživanje je pokazalo da je najbolji dan za ulov najjeftinijih avionskih letova na internetu upravo sreda. Sa druge strane, ponedeljak se ispostavio kao najskuplji.

Najbolji dan za let je petak

 

Petak se konstantno pokazuje kao najjeftiniji dan u nedelji za let, prema podacima Skyscanner-a. Njihov savet je da izbegavate utorak, jer je tada let uglavnom skuplji u odnosu na druge dane.

avion bele boje

foto: pixabay.com

Kombinujte letove

 

Možete uštedeti novac tako što ćete u jednom pravcu putovati sa jednim avio prevoznik, a vratiti se sa drugim.

Pratite cene

 

Ako već duže vreme razmišljate o određenoj destinaciji, savet je da uključite obaveštenja o promenama cene, bilo da je reč o padu ili rastu cene za određenu lokaciju.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA