Smislio plan da prevari avio-kompaniju: Uz pomoć ove ideje dobio je besplatan let biznis klasom

Jutjuber je pokušao na nesvakidašnji način da prevari avio-kompaniju

  • 0
Prevario avio kompaniju Printskrin Jutjub / Jamie Zhu

Australijski vloger Džejmi Zu, čiji Jutjub kanal ima više od 700.000 pratilaca, nedavno je objavio video pod nazivom "Kako da besplatno letiš biznis klasom".

U klipu koji je snimio detaljno je opisao kako planira da umesto ekonomske dobije biznis klasu u avionu kompanije Kataj Pasifik (Cathay Pacific), i to potpuno besplatno.

Da bi bio uverljiv i slagao osoblje aviona da je povređen Džejmi je kupio ortopedsku čizmu u apoteci na aerodromu, a potom je navukao na nogu.

Nakon ulaska u avion obratio se stjuardesi žaleći se da ne može da leti u ekonomskoj klasi, jer mu treba više prostora da bi mogao da smesti noge, tj. ortopedsku čizmu. Tražio je od nje da mu pronađe drugo mesto za sedenje.

Plakanje se isplatilo, te je Jutjuber prebačen u biznis klasu aviona. Kako je zauzeo svoje novo sediše, skinuo je čizmu i uživao u svim prednostima koje je dobio: boljoj hrani, besplatnom vinu i udobnijem sedištu.

- Spavao sam osam sati, upravo sam se probudio - kazao je Džejmi u videu koji je postavio na svoj kanal.

Cathay Pacific, biznis klasa Foto: 9gag.com

Video, koji je pregledan više od 57.000 puta, naišao je na neodobravanje javnosti. Korisnici Jutjuba su mu mahom ostavljali negativne komentare i nisu bili impresionirani njegovom prevarom.

- Srami se! Iskoristio si dobru volju stjuardese koja treba da se nađe onim putnicima kojima zaista treba pomoć na letu - napisala je Jutjuberka.

- Naslov videa bi trebalo da bude: "Kako da prevarim ljude kako bih dobio više pažnje na društvenim mrežama" - dodao je drugi korisnik ove platforme.

Šta vi mislite? Da li je ovaj Jutjuber zaista preterao?

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA