≫ 

Hit u Travelland-u: First minute ponude za letovanje u Grčkoj

Vreme je da polako počnete da planirate letovanje, a „Travelland“ je, kao i uvek, tu da Vam u tome pomogne i ponudi najbolje opcije

  • 0
Porto Carras hotel Grčka Foto: Shutterstock

U predgrađu Patre nalazi se Porto Rio 4*, okružen zelenilom i smešten na površini od 35 000m². U ponudi hotela su: barovi, bazeni, dečje igralište, teniski teren, spa i velnes centar. Usluga je all inclusive. U hotelskom restoranu možete uživati u raznovrsnim specijalitetima i prelepom pogledu na more, koji se pruža sa verande. Sobe su prostrane i skladno uređene. Za ovaj hotel je aktuelan popust do 35%, pa 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete obezbediti po ceni od 530€!

U tradicionalnom ribarskom mestu, ušuškanom u slikovitom zalivu Porto Heli nalazi se Aks Porto Heli 4*. Iz elegantno uređenih soba pruža se očaravajući pogled na more i uređene vrtove, kao i na ostrvo Spetses, na koje se u svakom trenutku lako može stići vodenim taksijem. Jednostavan stil, označen grčkim motivom, komfor, sigurnost i kvalitetna usluga su ono što ovaj hotel nudi svojim gostima. Uz popust do 23%, 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete obezbediti po ceni od 539€!

Odmor iz snova bez sumnje je zagarantovan u Porto Carras hotelima. Hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu jedan je od najvećih i najluksuznijih kompleksa, ne samo Grčke, već čitave Evrope! Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu, teren za golf, jezero, SPA, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, kafiće, diskoteke i barove, bazene, fitnes centre i brojne druge mogućnosti da svoj odmor učinite nezaboravnim. Izaberite jedan od luksuznih hotela ovog velelepnog kompleksa: Porto Carras Meliton ili Porto Carras Sithonia i uživajte uz popuste do čak 58%!

U divnom parku sa borovima i maslinama, u naselju Kriopigi, smešten je Kassandra Palace Hotel 5*. Njegova plaža je označena Plavom zastavicom, što svedoči o čistoći i lepoti. Hotel u ponudi ima centralni restoran, barove, nekoliko prodavnica, bazen za decu i odrasle, igralište i klub za decu, nekoliko prodavnica. Od 2012, kada je Kassandra Palace Hotel potpuno renoviran, napravljen je potpuno nov unutrašnji bazen, fitnes centar i spa centar sa saunom i salonom lepote, gde sve tretmane obavljaju kvalifikovani i iskusni stručnjaci. Sobe su svetle i prozračne, klimatizovane i poseduju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-frižider. Aktuelan je popust do 45%, pa 7 noći za dvoje odraslih možete platiti 409€, a očekuje Vas i dodatnih 5% popusta za celokupne uplate!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA