Dan državnosti ili Dan zaljubljenih? Putovanja za praznik po sniženim cenama

Najbolja zabava tokom najpoznatijeg praznika u februaru očekuje se u evropskim metropolama. Istražujemo koja su to romantična mesta i po kojoj ceni ih možete posetiti

  • 8
Dan zaljubljenih, Viva Travel Foto: Viva Travel

Ukoliko, slučajno, niste bili dovoljno pažljivi prema "lepšoj polovini" i želite da se iskupite baš za Dan zaljubljenih ili Svetog Trifuna, uradite onda to sa stilom. Pitali smo turističke agencije za kojim aranžmanima vlada najveće interesovanje i zašto:

-Pored standardnih metropola na koje su naši putnici navikli tokom čitave godine, a kojima se ipak iznova vraćaju, za praznike volimo da ih iznenadimo i nekim novim putovanjima. Ovog puta ta čast pripada aranžmanu Bari-Pulja za koji smo organizovali drektan čarter let. Italijanska pokrajina Pulja ili takozvani “balkon Mediterana” i njen glavni grad Bari, imaju puno razloga da se smatraju izuzetnim. A i cene su posebne, ali u pozitivnom smislu. Tačnije, petodnevni aranžman sa polaskom 14.2. košta 399 evra sa uključenim aerodromskim taksama. I Bari je samo jedna od destinacija koja je zainteresovala mnoge. – poručuje Tanja Živanov, direktor marketinga agencije “Viva travel”.

Smeštaj je naravno hotelski i to u samom centru Barija, a na putovanju upoznajete zanimljiva italijanska mesta kao što su Alberobelo, Altamura, Leće, Trani …

BARI I PULJA || Avion, 5 dana | 14.2…..Last minute cena 399€

Dan zaljubljenih - Bari i Pulja, Viva Travel Foto: Viva Travel

Istanbul - Čuveni grad na dva kontinenta ostaviće vas bez daha svakako. Ima li šta romantičnije od krstarenja Bosforom dok uživate u sudaru evropskog i azijskog vetra?  Avionski polazak je zakazan za 13.2. i to po Last minute ceni od 309 evra.

Ukoliko se odlučite za glavni grad Grčke, videćete da se romantična mesta kriju “iza svakog ćoška”.  Prava mala bogatstva nalaze se na atinskoj pijaci antikviteta, gde sigurno možete naći originalan poklon za dragu osobu. Za Atinu i polazak 13.2. agencija “Viva travel” je spremila cenu od 349 evra. A za istoriju, umetnost i kulturu mesta će se uvek naći.

Uvek savršen vikend je onaj u Rimu. Večni grad je sinonim za romantiku! Ne propustite da posetite i Vatikan, prošetate po Trgu Venecija, fotografišete se na Španskim stepenicama, obiđete Trg Navonu i obavezno bacite novčić u Fontani Di Trevi kako biste se ponovo vratili u Rim.

Dan zaljubljenih - Rim, Viva Travel Foto: Pixabay

RIM || Autobus, 6 dana | 11.2. …od 129€

RIM || Avion, 4 dana | 13.2. …Last minute cena sa taksama 375€

Još jedna metropola koja nam je skrenula pažnju je Madrid. Uzbudljiva prestonica Španije ostavlja specifičan utisak na svoje posetioce, mnogo drugačiji od Barselone, svog katalonskog pandana. Bogata je, sofisticirana i odiše stilom. U agenciji “Viva travel” i za ovaj grad postoji direktan let za 16.2. po ceni od 449 evra, koliko košta paket aranžman od 4 dana. Osim Madrida obilaze se i ostalli “dragulji u španskoj kruni” – Toledo, Segovia, San Lorenco de El Escorial (istorijska rezidencija španskih kraljeva). Teško je ostati ravnodušan nakon ovakvog putovanja.

Najboljii način da se pobegne od tmurne zime i stvore nove uspomene u nekom evropskom gradu je putovanje sredinom februara. Kako saznajemo, nisu samo zaljubljeni parovi putnici. Sve je više onih koji jednostavno vole da obilaze nova mesta, bilo u društvu prijatelja ili porodice.

Zainteresovani za aranžmane se mogu javiti u poslovnicama agencije “Viva travel” -Krunska 48. i Bul. Mihajla Pupina 10a u Beogradu. Detaljnije informacije se nalaze na njihovoj internet prezentaciji www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    27. januar 2020 | 11:56

    Nije sveti Valentine je nego Sveti Trifun, moja greska. Izvinjavam se!

  • Biljka

    27. januar 2020 | 11:48

    Dan zaljubljenih nije Pravoslavni praznik i necu ga nikada priznati. Ovo je Srbija i Pravoslavna zemlja i u njoj se slavi Sveti Valentije, a ne Dan zaljubljenih. Neka ga slave Katolici. Ne namecite nam nesto sto nije nase!

  • Вук

    27. januar 2020 | 13:49

    Свети Трифун, у народу Св Триво!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA