MUŠKARCI: Evo šta je gore od prekratkog seksa

Da li je sve što je kratko ujedno i slatko? Postoji nešto što žene odbija od seksa mnogo više od prevremene ejakulacije

  • 15

Prema istraživanju koje je sproveo klinički psiholog sa Univerziteta u Cirihu, ženama ne smeta ako seks traje kraće. Ali, ono što im zaista smeta moglo bi da iznenadi većinu muškaraca koji se svojski trude da traje što duže.

Istraživanje je sprovedeno pomoću ankete koju je ispunilo 1. 500 žena iz Meksika, Italije i Južne Koreje. Rezultat je pokazao da ženama nije bitno koliko dugo traje seks, ali frustrira ih činjenica da su muškarci toliko opterećeni odlaganjem ejakulacije da zanemaruju njihove potrebe.

-Kao rezultat toga, muškarac ignoriše ženine seksualne potrebe i ne uspeva da zadovoljiti njene želje-, navodi studija.

Ako previše razmišlja o završetku seksualnog odnosa, muškarci lako zanemaruju stimulativne radnje kao što su ljubljenje i diranje, što su anketirane žene navele kao važan faktor njihovog zadovoljstva u krevetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 2,57

    29. maj 2014 | 14:42

    Ja j......tacno 2 minuta i 57 sekundi!!! To znaci da je partnerka po svim kriterijumuma j......a!! Pa svidelo se to njoj ili ne.

  • Joca

    29. maj 2014 | 15:21

    Istina, kada hoce da pokaze koliki je je..c, a ja krenem da gledam na sat posle pola sata sexa, pa bi jos trebalo masnim izjavama i ego da mu hranim.., ma daj. Utrnem sva, nema uzivanja posle 15 min. najvise.

  • Zoran

    29. maj 2014 | 14:15

    Sa druge strane, mene ne odbija to sto zene misle samo na svoje potrebe. Ja cu da ugodim sebi, a ona neka cini sto joj je milo. Ako me ostavi zbog toga, ja cu da nadjem drugu. Veliki je grad, ne mogu sve zene biti upozorene da mislim samo na svoje potrebe, he, he.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA