Ovo su seks-nezgode koje svako kad-tad doživi!

Toliko seksualnih fantazija postoji koje kao po pravilu uvek kreću po zlu - seks u čokoladi je uvek više lepljiv nego sladak, a zadovoljavanje prstima ponekad izgleda kao igranje greb-greb lutrije

  • 13

Na stranici metro.co.uk objavljen je popis najupečatljivijih seksualnih iskustava koja su prošla gotovo svi.

Seks s prstima

Seks s muškarcem koji previše veruje svojim prstima i smatra da će ručni rad rezultirati orgazmom.

Seks u kadi ili pod tušem

Zvuči privlačno, ali u stvarnosti se ta ideja u većini slučajava pokaže lošom.

Prekinuti seks

Baš u trenutku kad ste isprobavali jednu od najluđih poza, neko od roditelja vas je prekinuo kucanjem na vrata. Ili je zazvonio telefon ili...

TAMABEPA, Seks, Oralni seks

Može i s čokoladom

Mnogi parovi su verovali da je rastopljena čokolada na njihovom golom telu dobra ideja. Naravno, pokazalo se da nije.

Seks preko pantalona

Pravili ste se da imate seks, a bili ste potpuno obučeni jer jednostavno niste bili spremni za pravu stvar.


Pijani seks

Prevelika očekivanja i previše alkohola može rezultirati vrlo čudnim seksualnim iskustvom. Do seksa možda uopšte neće ni doći jer će njegov penis izgledati kao mrtvi puž. Ili će seks trajati i trajati i trajati dok neko konačno ne odustane.

Seks u javnosti

Mnoge pali i sama pomisao na seks na otvorenom. Kad probate ovu fantaziju to može biti vrlo seksi iskustvo kao što se može dogoditi da izgubite gaćice ili dostojanstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smarač

    20. septembar 2014 | 19:24

    Mislim da je slučajno ili namerno izostavljen sex u zdravi razum, a smatram da ga svi redovno i svakodnevno upražnjavamo. Naprimer, svakog dana opštimo sa šefom koji smatra da je pametniji; sa šalterskom radnicom jer je sistem tako uređen da morate da pognete glavu na šalterski otvor kako bi ostvarili svoja prava, a pritom vam je zadnjica na izvolite svim ljudima u redu i da ne zaboravim, primera je mnogo, naši mandarini nam skoro svakodnevno saopštavaju idilične vesti o prosperitetu i seksualno opšte sa nama, odnosno sa našim ,,zdravim" razumom. Da li sam upravu, procenite sami.

  • Xxx

    20. septembar 2014 | 19:34

    Muskarci,sta mislite o tome ako supruga predlozi da gledate pornice zajedno,prihvatili biste ili ne??

  • ona

    20. septembar 2014 | 22:43

    Pre neki dan htela sam da priredim muzu iznenadjenje.Kupila sampanjac,slag i jagode.Spremila veceru,svece itd,itd,popila casu sampanjca uz veceru i dok se on tusirao ,ja zaspala:-(Probudila se ujutru, i doslo mi je samu sebe da puknem u sred njuske:-(Nije zamerio jer sam ja ta koja stalno istrazuje i priredjuje iznenadjenja,ne volim dosadu i monotoniju u zivotu,pa ni u seksu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA