Ove dve reči su ključne za vrhunski orgazam! I muški i ženski

Seks je za vas nevažan, ako ne doživite vrhunac? Onda je ovo pravi način da uvek uživate i onda budete raspoloženi za bilo šta

  • 1

Da li mislite da je predigra najbitnija za dobar seks i vrhunsko uživanje? Može da bude, ali i ne mora da znači.

Kako funkcioniše ženski orgazam? (VIDEO)

Nećete verovati o čemu u krevetu najviše lažu muškarci, a o čemu žene

Da li ste čuli za EDGING? Kada ga probate, običan SEKS vam neće pasti na pamet

Rezultati istraživanja su pokazali da upravo razgovor o ljubavi u krevetu pobija teoriju da će samo predigra i seksi donje rublje obezbediti dobar seks, piše Daily Mail, a prenosi Jutarnji list.

"Volim te" u krevetu izgovori 75 odsto zadovoljnih muškaraca, a isto izusti i 74 odsto žena.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Stručnjaci, koji su radili ovu studiju, koja se bazira na onlajn anketi, razmotrilii su odgovore 39.000 osoba koje žive u bračnoj ili vanbračnoj zajednici, a sa svojim partnerom su najmanje tri godine. Prosečna starost ispitanika je bila 40 godina za žene i 46 za muškarce.


Rezultati su pokazali da su parovi zadovoljniji ako više komuniciraju tokom seksa. Ono što seksualni odnos čini boljim su i pohvale na račun partnera, kao ona da je dobar u krevetu, ali i izražavanje vaših želja. Razgovor ili razmjenjivanje seksualnih poruka tokom dana, takođe, će da obezbedi dobru zabavu u krevetu.

Međutim, najvažniji faktor su već pomenute dve male reči - volim te.

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / imagerymajestic Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / imagerymajestic

Što se tiče odgovora na temu redovnosti seksualnih odnosa, prema ispitanicima, posle nekoliko godina seksviše nije prioritet u partnerskom odnosu.

Od onih koji su učestvovali u istraživanju, njih 83 odsto je izjavilo da su sa seksom bili zadovoljni prvih šest meseci veze, no nakon toga zadovoljno je samo 43 odsto žena i 55 odsto muškaraca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    28. februar 2016 | 12:28

    Наравно да "испитаници" нису задовољни када им условљава те и сортирате "оргазме"... ПС Почетак је претежно увијек најљепши, само не можемо увијек бити на почетку...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA