VODIČ ZA STRIPTIZETE: Branka Blek Rouz otkriva kako se TRLJA OKO ŠIPKE, dok se poliva voskom po golom telu (VIDEO)

Male tajne striptiza otkriva vam Branka Blek Rouz! A tek kad joj vidite snajku kako igra oko šipke...

  • 29

Današnje vreme definitivno je pomerilo granice moralnih vrednosti na koje smo navikli, pa je i striptiz postao regularno zanimanje, a sve o tom zanatu može da se nauči od najpoznatije striptizete - Branke Blek Rouz.

Uspeo je da prošvercuje kameru u striptiz klub (VIDEO)

Da li vas zanima kako se to striptizeta vrti oko šipke, čemu to sve služi i kako to striptizete privlače mušterije, sve to može da vidi i čuje u prilogu, i to od čuvene striptizete Branke Blek Rouz.

Saznajemo da postoje razne vrste striptiza, a osnovna ideja je da se probudi mašta mušterije, da se privuče njegova pažnja i uvuče u seksi ples.

Striptiz može biti samo golišavi ples, nabijen erotikom, a može biti i hardkor predstava u kojoj se koriste seks-igračke i postaje prava pornografska tačka.

Postoji i akrobatski striptiz, koji je jedan od interesantnijih, a za njega je već potrebna velika veština i iskustvo plesačice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaljubljena

    1. septembar 2016 | 00:30

    Dobro vece, imam jedan problema i nema nikakve veze sa ovim ali moram ovde da napisem jer nemam gde. Nadam se da ce sto vise vas da se javi i da mi pomogne. Imam 19 godina i vezu od 6 godina. Zavrsila sam srednju skolu. Pre 7 meseci, kod nas u skolu dosao je novi ucenik. Godinu dana mladji. Na svakom odmoru me gurao, pravio "smesne" face, zasmejavao me, i tako polako poceo da mi se svidja. Tada veza sa mojim deckom je bila uzasna, svadje svaki dan, ja maturant pa svaki vikend zurka, alkohol.. nikada nista za ovih sedam meseci sa tim momkom nikada nisam imala. Niti sam svog ikada prevarila. Osecaj je bio uzasan. Jedva sam cekala da dodjem u skolu i vidim njegov osmeh, a kad sam dolazila kuci, osecala sam se jadno sto sam dozvolila da mi se desi tako nesto. Pokusala sam cak i da izbegavam skolu, izigravam bolesno dete, kako ga ne bi vidjala, maksimalno sam pokusala da se odupre i nikako nisam uspevala. Kada bih opet posle 10ak dana dosla u skolu, a on se nasmejao sve se vracalo. Izludjivao me. Nisam ga videla 3 meseca od moje mature, i nastavila sam vezu. Pocetkom meseca raskinula sam sa deckom, tj slozili smo se oko pauze jer smo donekle oboje neizivljeni. Sada u petak, decko iz skole me sreo u grad, nisam ga videla dok nije prisao zgrabio me za struk s ledja i privukao sebi. Ali ne nismo zavrsili zajedno. Sada u petak treba ponovo da izadjem, i nadam se da cu da ga sretnem i budem sa njim, ali se opet nadam i da necu da ga sretnem jer volim svog decka zaista. Zbunjena sam, uplasena, i ne znam sta da radim... pomagajte!

  • nenadNs

    1. septembar 2016 | 09:51

    Samo se opusti I lezi na ledja

  • Kole

    2. septembar 2016 | 09:21

    Jel ovo obuka nasim mladim narastajima, buducim starletama? Bas lepo mediji piucavaju decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA