≫ 

SPAVAO JE SA BIVŠOM PROFESORKOM SA FAKULTETA: Zaljubio se, ona ima porodicu, sada je LUD ZA NJOM

- Ja imam 27, ona je starija od mene 10 godina. Prekrasna žena, ali moram da priznam da je nisam gledao na taj način pre - priča ovaj mladić

  • 7

Ovaj mladić spavao je sa profesorkom sa fakulteta, ali tek pošto je završio fakultet. Sada se pita šta da radi, jer se... zaljubio u nju. 

U ŠOKU: Mislio je da ima seks sa ženom, a onda je shvatio da je spavao s TRANSVESTITOM!

- Ja imam 27, ona je starija od mene 10 godina. Prekrasna žena, ali moram da priznam da je nisam gledao na taj način pre. Sreli smo se u gradu pre mesec dana i popričali malo. Ono, sretneš profu, pa kako je i šta ima novo. Kako je na faksu. Gde si se zaposlio i tako to. Ništa posebno. Naravno, onda se nije ništa dogodilo, ali dogodilo se posle dve nedelje, kad sam izašao - priča ovaj mladić.

Mladić je bio sa društvom u gradu i opet je sreo profesorku.

- I ništa, malo smo pričali, ali kako smo oboje popili, bilo je sve opuštenije. Bilo smo poprilično pijani i sve bliže jedno drugom. I ja tako pijan je poljubim. Nisam ni razmišljao. Ko bi razmišljao posle toliko alkohola. Najbitnije od svega je što me ona nije odgurnula, nego se priključila i to skroooooz. Bilo je brutalno. Još više mi je bilo napeto, jer mi je bila nekada profa. Završili smo kod mene kući - objašnjava mladić.

Printskrin: YouTube/BEST VIDS Printskrin: YouTube/BEST VIDS

Prema njegovim rečima, bila mu je to najbolja noć u životu.

- Iskusnija je od mene i zna šta treba, a meni se to sviđalo. Bio sam toliko srećan da vam ne mogu opisati. Ali svakom veselju dođe kraj. Posle toga mi je ispričala više o sebi i da ima muža i klinca tako da je već nastao problem. Mislim, šta sam mogao da očekujem, žena ima 37 godina i velike su šanse da ima nekoga. Ali još i klinac - u nedoumici je dečko.

Printskrin: YouTube/ PCHS Printskrin: YouTube/PCHS

On kaže da mu je sve neobjašnjivo, ali posle te noći koju je proveo s profesorkom, skroz se zapalio za nju. Kaže, lud je za njom.


- I samo o njoj i razmišljam. Čuli smo se posle toga i rekla mi je da sam joj jako drag i da nema porodicu, ko zna šta bi bilo. I da ovo nikada još nije uradila. To da je spavala s nekim sa strane dok je u braku. Šta da radim? Ne mogu do nje, a sviđa mi se strašno? Zaljubljen sam do ušiju. Sad sam sebe mučim svakodnevno, jer sam nemoćan. Znam da takve stvari prođu, ali ona je stvarno specijalna - pita se ovaj mladić.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA