Četiri seks poze koje muškarci obožavaju, a žene MRZE!

Muškarci ovih pet poza izbegavajte u širokom luku jer ih žene verovali ili ne nikako ne vole

  • 24

Kao što znamo seksualne poze osnova su svakog vođenja ljubavi, međutim ispostavilo se da neke i ne funkcionišu baš najbolje. Kada se radi o ženama, one seks vole podjednako kao i muškarci, ali njihova vizija onoga što treba da se odvija u krevetu je nešto drugačija.

Omiljena SEKS-POZA otkriva vaše najmračnije tajne! Pazite se ako vam je omiljena "poza 69"

Ako imate seks u ovoj pozi, dobićete BLIZANCE!

Nedavna anketa magazina Women’s Health u kojoj je učestvovalo 1.200 žena otkrila je kojih pet poza u seksu žene ne vole.

Ono što je čudno je što su to poze koje manje-više pokrivaju sve pa ispada da žene zapravo ne vole seks, što je, sigurno ćete se složiti, ipak malo preterano.

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

Pogledajte listu, verovatno će i vas zbuniti:

Doggy Style

Iako je mnogim ženama doggy style omiljena poza i verovatno jedna od onih koje su pri vrhu liste omiljenih većini muškaraca, žene iz ankete je nimalo ne vole. Zašto? Pa, ono uobičajeno o intimnosti i povezanosti…

Žene koje su učestvovale u anketi navele su da u ovoj pozi ne osećaju bliskost s partnerom, ali i da ih seks u ovoj pozi ne uzbuđuje dovoljno.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kaubojka

Ova poza budi sve nesigurnosti kažu žene. Kad je žena gore, veći deo vremena će provesti brinući se o tome kako izgleda, jer ova poza muškarcu pruža dobar pogled na njen stomak i grudi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Obrnuta kaubojka

Na nesreću, za ovu pozu vredi sve što vredi za prethodne dve: nedovoljna bliskost i nedostatak samopouzdanja razlozi su zbog kojeg je i ova poza, verovali ili ne, na "crnoj listi" žena. Uz to, žene navode da u ovoj pozi orgazam mogu doživeti jako teško ili nikako.

Osim toga, ova poza je i jedna od najopasnijih za muškarce, koji u "žaru užitka" mogu povrediti svoj "ponos".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Misionarska

Verovali ili ne, i misionarska poza je među omraženima, naročito ako muškarac nije naročito obdaren, jer u tom slučaju ne prodire dovoljno duboko da bi žena bila zadovoljna. E sad, kako bliskost koje ne nedostaje kod seksa u misionarskom položaju nije dovoljna da bi nadomestila čisto fizički "problem", nije baš najjasnije.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Poza 69

Neudobna i nezgodna, jer se ni žena ni muškarac ne mogu fokusirati na vlastiti užitak. Ovo zadnje je ujedno i jedino objašnjenje koje bar donekle ima smisla.

Pitate se gde li su samo uspeli naći tolike žene s tako tužnim seksualnim iskustvima za anketu? Nikome nije jasno. Jer, ako je ova statistika tačna, ovaj svet više i nije baš neko naročito zabavno mesto za život. Iskreno se nadamo da je vaš seksualni život bolji od ovoga.

A pogledajte i koja mesta Beograđani posećuju, kako bi vodili ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA