ISPOVEST KOJA JE POTRESLA SVET: Polivali su me vrućom vodom, a dok su me silovali morala sam da recitujem molitvu!

Devojke koje nikada nisu imale seksualne odnose imale su poseban “tretman”. One su bile izdvojene u sobi sa 40 muškaraca

  • 3

Devojka (17) iz plemena Jazidi ispričala je veoma potresnu ispovest koja je užasnula svet. Nju i njenu sestru oteli su džihadisti Islamske države, držali ih zatočene i iživaljavali se nad njima na najbrutalnije moguće načine.

ISPOVEST ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE: Želela sam bolji život, a dobila sam BATINE STRUGAČEM ZA LED!

Otkriva da je bila žrtva silovanja, bičevanja, kao i to da su je otmičari polivali vrelom vodom kako se ne bi protivila njihovim zahtevima. Takođe navodi da su je tokom zlostavljanja terali da recituje molitvu.

Zlostavljana devojka je trenutno trudna, a nosi dete jednog od svojih mučitelja.

- Tukao me je i uvek bi pored njega bio bar još jedan muškarac kada bi imao seks sa mnom - rekla je nesrećna devojka za “Dejli mejl”.

Ona je dodala da su devojke koje nikada nisu imale seksualne odnose imale poseban “tretman”.

- Device su izdvojene i odvedene u sobu sa 40 muškaraca. Pokazivali bi koju žele. Mislila sam da ću možda imati sreće da me izbegnu jer nisam bila lepa kao ostale. Prevarila sam se. Dok su nas odvodili majka je čupala kosu i vrištala - priča devojka.

Posle devet meseci mučenja, otmičari su ubijeni, a devojke su pobegle… Međutim, tragovi ovog nasilja, zauvek će ostati “zapisani” u njihovim dušama…

(Telegraf.rs / Izvor:b92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    1. jun 2015 | 06:41

    Sramota me sveta, SVIH političara i verskih poglavara i vodja koji NIŠTA pod milim bogom i Alahom ne preduzimaju protiv ovakvih NELJUDI,.Zatucanih budala,pogrešno usmerenih lošim učenjem islama og strane garantovano impotentnih,frustriranih i manijakalno gonjenim sindromom opterećenih,a egoističnih i gladnih novca, vođa.

  • Zujan1

    31. maj 2015 | 23:25

    Ko be pobio otmicare ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA