TEODORA MOŽE DA ZASPI I DA SE VIŠE NIKAD NE PROBUDI: Pomozimo da se ovom anđelu produži život! (FOTO)

Petogodišnjoj devojčici iz Stare Pazove koja ima rak, jedini način da ostane u životu jeste operacija, za koju njeni roditelji nemaju dovoljno novca

  • 20

Teodora Obradović je (5) iz Stare Pazove devojčica koja ima rak. Prošla je kroz više od 10 hemoterapija i operisana već tri puta. Najveći rak od čak 13 centimetara devojčica ima na bubregu, a ostali se nalaze na grudnom košu i kičmi.

TUGA BEZ KRAJA: Ovo je najpotresnija priča o životu i ljubavi!

Malenoj Teodori koja ima neuroblastom četvrtog stepena, lekari daju jedan odsto šanse da preživi. Jedino rešenje su operacije koje je održavaju još malo u životu. Operacija koja je bila zakazana za ovu sedmicu, odložena je jer devojčica ima temperaturu.

POMOZITE ANĐELU: Devojčica (3) na samrti, treba joj pomoć za četvrtu operaciju! (FOTO)

- Operacija je otkazana jer ona ima visoku temperaturu sa kojom se borimo, i ne sme da se operiše dok se ne stabilizuje - kaže otac Zoran Obradović.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Teodora je napinila 5 godina, a već četiri godine se njeni roditelji bore za njen život.

- Doktori kažu da ona može uveče samo da zaspi, i da se ujutru ne probudi. To je ono najgore što može da se desi - priča zabrinuti otac.

Operacija je jedini način na koji se njoj može produžiti život,ali to i mnogo košta. Zoran i njegova žena naizmenično idu da rade, jer je uvek potrebno da neko bude sa devojčicom.

Ona ima 5 godina, a oblači odeću za dete od dve godine. Ne može da se kreće, jer je slabašna i mršava. Skoro da ništa ne priča i slabo jede, jer su joj poispadali zubi.

Ekipa Telegrafa u ime porodice Obradović želi da uputi poziv svim ljudima dobre volje, koji su u mogućnosti da im pomognu, na bilo koji način.

Sredstva možete poslati na sledeću adresu:

Obradović Dragana

Eurobanka EFG

Broj računa: 250-2050006971500-93

Šafarikova 80

Stara Pazova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U ime pravde

    24. februar 2016 | 13:50

    Zašto država ne pomogne. Oni su rekli da rade za narod.

  • Ivan's

    29. mart 2016 | 22:44

    Place mi se od muke

  • Srbi

    24. februar 2016 | 14:07

    Šta smo dozvolili da nam zločinci urade,USA demokratija i domaći izdajnici,rade testove na nama na nasoj djeci. Pa mi ne zasluzujemo da opstanemo ako ne znamo sacuvati ovako čista nevina bića kao sto je Teodora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA