KAO NA FILMU: Mlada iz Gornjeg Milanovca pobegla usred venčanja i odnela darove!

Sonja Stefanović, koja je trebalo da se uda za Miroslava Miletića, kad je muzika zasvirala pesmu Šabana Šaulića "Skini prsten s desne ruke", ustala, bacila burmu i pobegla. Mladoženja danima ne izlazi iz kuće

  • 20

U Gornjem Milanovcu na venčanju koje se odigralo proteklog vikenda desio se nesvakidašnji događaj, jer je usred proslave, mlada pobegla!

Sonja Stefanović, koja je trebalo da se uda za Miroslava Miletića, kada je muzika zasvirala pesmu Šabana Šaulića "Skini prsten s desne ruke", ustala je, bacila burmu i pobegla s venčanja!

Mladoženja Miletić zajedno s mnogobrojnim gostima ostao je zbunjen, očekivajući da mu se mlada vrati, a kad se to nije desilo, svi su se razišli.

- Znali smo da je snajka već imala nekoliko brakova i vanbračnih veza iza sebe, ali niko nije mogao ni da pretpostavi šta će se desiti. Blago rečeno, bili smo šokirani. Usred slavlja je pokupila poklone i otišla u nepoznatom pravcu. Ne treba ni govoriti da je svadba završena istog momenta. Mladoženja nas je nekoliko meseci pre venčanja uveravao da se ona promenila i da joj se stare greške neće ponoviti - priča R. M., jedan od mladoženjinih rođaka.

Mladoženji, naravno, nije do priče i on danima, postiđen, ne izlazi iz svoje kuće.

- Miroslav ne želi ništa da kaže ovim povodom. Shvatite ga... On je želeo najbolje, a vidite kako mu se vraća - kaže jedna od rođaka mladoženje.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ddd

    14. novembar 2013 | 16:33

    kada riba drolja postane ona drolja ostane zauvjek!

  • dragan Trebinje

    14. novembar 2013 | 17:21

    Pogodila je pjesma jbg

  • kad ne mislis koga zenis

    14. novembar 2013 | 16:45

    Jesil ti derane koristio mozak pre svadbe ili samo ono sto je sprat nize!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA