≫ 

Da li je ovo najbolji posao na svetu? Plaćaju 24.000 evra da putujete Evropom i pijete ALKOHOL!

Na adresu sajta ILoveGin stiglo je više od 4000 prijava

  • 4

Internet sajt koji okuplja ljubitelje džina ponudio je godišnju platu od 24.000 evra osobi čiji bi posao bio da putuje Evropom i testira različite vrste ovog alkoholnog pića.

>>> CRNOGORSKI OGLAS GODINE: Traži devojku za ISPIJANJE KAFE, plaća je 4 evra na sat (FOTO)

Srećnik koji bude izabran za ovu odgovornu funkciju imaće u opisu posla da putuje pre svega Velikom Britanijom i nekim zemljama Evrope i proba što više uzor Koliko god ovakva "profesija" zvuči primamljivo, vlasnici sajta "ILoveGin" nisu očekivali da će na njihovu adresu stići više od 4000 prijava.

Zbog ogromnog interesovanja prijave neće moći da bude pregledane do kraja godine.

- Tražimo entuzijastu kojeg će činiti srećnim da dane provodi pijući nove vrste džina, nove koktele, otkrivajući nove brendove i destilerije - piše u oglasu.

ilovegin Foto: Printskrin/ilovegin.com

Kandidat bi radio dva dana nedeljno, a za to vreme bi trebalo da poseti jednu ili dve kompanije koje se bave proizvodnjom džina. Takođe, budući profesionalni tester džina morao bi da jednom mesečno poseti centralu "ILoveGin"-a u Londonu, kada bi donosio uzorke novootkrivenih brendova.

Zvanični uslovi za posao iz snova je da ima najmanje 18 godina, da živi u Velikoj Britaniji, da poseduje vozačku dozvolu, da voli džin i da prepozna dobar džin kada ga proba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA