Misterija smrti 13 krava: Čitavo krdo skočilo sa litice visoke 50 metara pravo u smrt! Postoje dve verzije o ovoj nesreći

Druge životinje koje su bile u blizini na ispaši nisu delovale uznemireno, niti je kod njih bilo nekih tragova napada

  • 13

Čak trinaest krava jednog krda u Švajcarskoj je skočilo sa litice visoke 50 metara, prenosi sandzaklive.rs.

9 krava u istom momentu pale mrtve na livadi: Šok u Bosni

U naletu su uspele da probiju nekoliko ograda oko pašnjaka i pale su niz provaliju u blizini Le Levrona. Jedna je uspela da preživi tako što je pala na tela ostalih dvanaest i trenutno se nalazi na klinici za životinje.

Krave su pripadale različitim vlasnicima, ali su bile zajedno na pašnjaku jednog lokalnog farmera. Vlasnik zemljišta nagađa da su možda jurile neke životinje pa su zbog toga pale ili skočile u provaliju.

Zanimljivo je da ostale životinje koje su bile u blizini na ispaši nisu delovale uznemireno, niti je kod njih bilo nekih tragova napada.

Sličan skok krava se u Švajcarskoj dogodio 2009. godine u selu Lauterbrunnen. Tada je u razmaku od tri dana čak 28 krava i bikova poginulo kada su skočili u provaliju duboku nekoliko stotina metara.

Nije poznato šta je krave nateralo da skoče, a većina stručnjaka veruje da životinje nisu sposobne da počine samoubistvo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA