≫ 

Stavila je nov tampon, a u sledećem trenutku doktori su govorili njenoj porodici da počne da sprema sahranu - i to sve zbog ove opasne bolesti

Prelepa manekenka našla se u potpunom paklu zbog tampona i sada želi da upozori sve žene na potencijalne opasnosti kako se isto ne bi desilo i njima

  • 1

Loren Vaser vodila je život o kakvom mnoge devojke sanjaju, ali on se usled jedne jezive bolesti promenio gotovo u trenutku.

Tokom jednog sasvim običnog dana, Loren je odlučila da kupi tampone. Nakon promene, počela je da se oseća loše, ali je mislila da je u pitanju grip koji je pogodio nekeod njenih prijatelja.

LICE OTKRIVA KOLIKO STE LEPI I ZDRAVI: Da li možete da pogodite ko je na ovoj slici ljudima najzdraviji i najprivlačniji?

Međutim, simptomi su vrlo brzo počeli da se pogoršavaju i odlučila je da se odmori i pokuša da "prespava" potencijalni grip.

Sledeće čega se prvo seća nakon odlaska u kreveti bilo je lupanje policije na vrata.

A post shared by Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) on

 

Kada su videli u kakvom je stanju, Loren je odmah prebačena u bolnicu gde je otkriveno da joj bubrezi otkazuju i da ima srčani udar.

- Zahvalna sam Bogu što je u bolnici bio lekar specijalizovan za infektivne bolesti jer sam bila na ivici smrti, a doktori nisu mogli da shvate kako zdrava dvadesetčetvorogodišnja devojka kao ja umire, priseća se Loren.

Istog trenutka kada je specijalista došao, proverio je da li ima tampon.

A post shared by Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) on

 

- Čim su ga izvadili, poslali su tampon na analize. Rezultati su pokazali da je u pitanju sindrom toksičnog šoka, a čim je tampon uklonjen, terapija koju su mi dali je počela da bolje deluje. Lekari su pričali mojim roditeljima da bi trebalo da počnu pripreme za moju sahranu jer nije postojao način da živa izađem iz bolnice. Samo čudo je moglo da me spase, priča Loren.

Nakon brojnih operacija da se bakterija odstrani, Loren je saznala da će izgubiti nogu.

Zato sada svo svoje slobodno vreme koristi kako bi upozorila devojke o ovom sindromu koji izaziva bakterija koja dospeva u telo i otpušta štetne toksine i koji može da pogodi žene koje koriste tampone.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Kefalo

    19. decembar 2017 | 10:06

    Žene svašta guraju tamo dole. Ulošci bre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA