Stigla Meggle Chia - revolucija među jogurtima

Sve hranljive vrednosti koje jogurt ima u sebi, CHIA semenke su još više oplemenile dodatnim nutritivnim vrednostima zbog kojih je i zovemo superhranom

  • 1

Prvi put u Srbiji, Meggle je za vas pripremio revolucionarni jogurt sa CHIA semenkama, superiornu kombinaciju jogurta sa smanjenim procentom masnoće i CHIA semenkama- pravim predstavnikom superhrane!

Sve hranljive vrednosti koje jogurt ima u sebi, CHIA semenke su još više oplemenile dodatnim nutritivnim vrednostima zbog kojih je i zovemo superhranom. CHIA semenke sadrže čak dvostruko više kalijuma od banana, osam puta više omega-3 masnih kiselina od lososa, petnaest puta više magnezijuma od brokolija i čak šest puta više proteina od graška. Ove moćne semenke sadrže još i gvožđe, kalcijum, bakar, fosfor, cink, kao i prirodne antioksidanse.

Foto: Promo

Još jedna zanimljivost koja CHIA semenke čini tako posebnima je velika količina zdravih vlakana koja povoljno deluju na vašu probavu. Kada se natope tečnošću, CHIA semenke nabubre i dobiju specifičnu želatinastu teksturu, koja oblaže vaš sistem za varenje i štiti ga od neželjenih uticaja pojačane kiseline. Budući da su u našem revolucionarnom jogurtu Chia semenke unapred pomešane sa jogurtom, već su upile dovoljno tečnosti. Nema prethodne pripreme, nema čekanja - samo ga otvoriš i popiješ!

Foto: Promo

Meggle jogurt sa CHIA semenkama možete pronaći u praktičnim bočicama od 330 g u tri izvrsna ukusa: natur, jabuka - banana - spanać i crna ribizla - borovnica). Sigurni smo da nećete ostati ravnodušni na ovu super kombinaciju superjogurta, superhrane i superpraktičnog pakovanja. Probajte, super je!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucija

    24. april 2018 | 09:32

    Pravim sama jogurt sa Chia semenkama, jednostavno i jeftino.Chia semenke se kupuju u Zdravoj hrani, stavi se u solju 1 kasika, pa se nalije jogurt. Odlezi od uvece do ujutro, ili od ujutro do uvece. Jednostavno i jeftino

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA