≫ 

Muškarci su platili da osete porođajne bolove - u životu nisu doživeli veću agoniju (VIDEO)

Zašto bi neko želeo da oseti porođajne bolove i ad za to još i plati?

  • 2

Jedina dobra stvar vezana za porođaj jeste što kada se završi vi u rukama imate malenu bebu koja postaje centar vašeg sveta i radosti, a za roditelje je to posle devet meseci trudnoće pravi blagoslov.

Njen snimak prirodnog porođaja videlo je preko milion ljudi (VIDEO)

Ako ne morate da prolazite kroz porođaj, zašto biste poželeli da osetite te bolove i da za to još i platite? Kompanija Ultrasound Baby Face predstavila je prvu spravu na svetu koja očevima nudi priliku da iskuse porođajne bolove. Iz kompanije su rekli da njihova mašina nudi očevima 30 minuta iskustva koje imaju trudnice i porodilje i omogućava im da osete približne bolove koje žene imaju tokom trudnoće.

Nema lepšeg osećaja kada se beba nađe u vašem naručju nakon bolnog porođaja. Foto: Pixabay.co

Tokom tih pola sata, oni moraju da nose trudnički stomak i da probaju sa njime da skupljaju igračke, rade po kući i penju se stepenicama. Onda ih priključuju na mašinu koja im stimuliše nerve prikačena na njihov stomak, a oni moraju da izdrže kratke električne šokove tokom sedam minuta.

Kao što znate, porođaj retko kada traje 7 minuta, ako uopšte ikada toliko i traje. Nismo sigurni da je ovo približno isto, ali pruža osećaj muškarcima koji imaju žene.

Da li su muškarci uopšte sposobni da podnesu toliko bol? Foto: Pixabay.com

- Ja sam rađala, a probala sam i mašinu i nije toliko bolno koliko su bolne kontarkcije koje sam imala. Daće muškarcima priliku da vide šta žene osećaju na porođaju, a za tih 7 minuta oni će osećati šokove koji će im pružati osećaj bola koji se polako povećava. Pokušala sam da pronađem na Internetu nešto slično,a li nisam uspela, rekal je jedna žena iz ove kompanije koja je probala mašinu.

Ova mašina j etrenutno dostupna u Bristolu, a tretman košta 28 evra. Ukoliko se pitate kako zaista izgleda preživljavati porođajne bolove, zamolite nekog da vas jaku udari u mošnice.

VIDEO: Da li prdež može da produži život

(Telegraf.rs/unilad.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA