30 dana je jeo samo u McDonalds-u i pokazao da li možete da smršate ako jedete samo brzu hranu (VIDEO)

Konzumiranje brze hrane nije dobro za naše zdravlje

  • 2

Kako unosimo veliki broj kalorija, potrebno je da uz to imamo odgovarajuću fizičku aktivnost zahvaljujući kojoj ćemo potrošiti kalorije koje nam nisu potrebne i neće doći do njihovog taloženj u masti, što znači da za gojaznost nije kriva samo brza hrana.

Kako bi dokazao da je moguće jesti brzu hranu,a  opet smršati, Ry je odlučio da 30 dana jede samo hranu iz McDonaldsa, ali da ne zaostaje za treninzima i da redovno vežba. On je 24 sata dnevno 30 dana jeo samo hranu iz ovog restorana brze hrane i umesto da unosi 5.000 kalorija dnevno i ne bavi se vežbanjem, on je odlučio da sagoreba kalorije tako što će 5 puta nedeljno otići u teretanu na trening.

Jeo je burgere svakog dana. Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/joephotostudio

Vežbao je najmanje 5 puta nedeljno, a uz to ima i aktivan život i posao. On je od početka ovog izazova pa sve do kraja 30. dana pratio njegovu težinu, procenat masti u telu, krvni pritisak, nivo energije i raspoloženje.

On je jeo sve namirnice koje su se našle na meniju, ali je ipak pratio broj unetih kalorija. Nakon samo nedelju dana uspeo je da samnji procenat masti u telu za skoro 2 odsto, a na kraju izazova procenat masti bio je skoro prepolovljen.

Pored toga što je uspeo da smrša i da izbaci suvišne masti iz tela, njegov krvni pritisak ostao je u normali, dok je i rad srca postao normalan. Kkao je izgledao ovaj njegov izazov, pogledajte u videu koji sledi.

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA