Gojazna devica koja ne voli muškarce i seks misteriozno se porodila i ostavila lekare u čudu

Kolika je verovatnoća da se ovako nešto desi?

  • 6

Žena koja je imala višak kilograma, nevina je i nikada nije imala dečka ni seks, rodila je bebu nakon što su je odveli u bolnicu zbog bolova u stomaku.

Ona je odbijala da prihvati da je rodila bebu nakon što je hospitalizovana zbog bolova u stomaku, a doktorima je rekla da ne voli muškarce ni seks i da je alergična na alkohol.

Saznanje da je trudna šokiralo je ovu ženu. Foto: Pixabay.com

Žena koja je u dvadesetim godinama, dolazi iz Kine, nije primetila da je trudna jer je veoma krupna. Nju su roditelji doveli kod lekara, a lekari su ostali šokirani time što je ona bila nesvesna da je trudna.

Od medicinskog osoblja je tražila da joj urade test na nevinost jer nikada nije imala dečka, a kamoli seks. Kada je lekar rekao da je trudnoća mogla da nastane nakon što se ona napila i ne seća se situacije, ona je rekla da je alergična na alkohol i da ne bi takla piće.

Za ovu bolnicu ovo nije prvi ovakav slučaj jer se često dešava da im dođu žene koje se porode, a da nisu ni znale da su trudne. Ona je rodila dečaka i još uvek se ne zna da li će ga dati na usvajanje i ko je otac deteta.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA