≫ 

Žene su poludele za ovim vibratorom jer nudi spektakularne orgazme, a jedna čak tvrdi da joj je seks igračka pomogla da izleči depresiju

Dame su se složile da je ova sprava magična i da zaista rešava mnoge probleme

  • 4

Prodaja vibratora je na sajtu Amazon naglo skočila jer je jedna žena objavila kako joj je baš ova seks igračka pomogla da izleči depresiju. Evo kako je to moguće.

Vibartor "Tracey's dogg" je postao najpopularniji proizvod ovih dana od svih koji se prodaju na sajtu Amazon, jer je jedna žena izjavila da je uz pomoć ove sprave uspela da se izleči.

Njegova prodaja je skočila za neverovatnih 90 odsto i rejtingovana je sa pet zvezdica, što znači da su kupci zadovoljni.

- Ovo je sjajno oružje. Izlečila sam svoju depresiju i ne idem na terapiju više - napisala je ova žena i dodala da se baš dobro osećala posle upotrebe vibratora.

- Imala sam utisak da sam bila na najboljem sastanku ikada. Više me nikada nećete videti namrštenu - objasnila je svoje uzbuđenje ova korisnica sajta. kaže još da se oseća blagosloveno što je otkrila tako dobru stvar koja može da joj reši ozbiljan životni problem.

Pošto je pročitao njen post jedan korisnik Twitter-a čiji je nadimak @kiaraddavis_ je slikao njen komentar i napisao da je žena zaista očigledno izlečila depresiju.

Mnogi korisnici i na Amazonu i na Twitter-u su reagovali i većina se složila da veruju ovoj dami i da će i oni isprobati spravu.

- Imala sam snažne orgazme i pre, ali nikada kao što je bio sa ovim vibratorom. Doživela sam čak četiri vezana vrhunca i mislila sam da posle toga neću moći da imam regularan seks - kaže jedna mlada žena.

Mnoge dame su se složile da je ova sprava magična jer ima više funkcija od kojih je najbitnija ona koja nadražuje klitoris.

- Osećala sam se kao da se nebo iznad mene otvorilo, pogotovo kad sam ga podesila na desetku - kaže još jedna žena.

Tada se povela i rasprava o njegovom korišćenju gde su dame koje su kupile prizvod objašnjavale kako ga podešavaju za najlepše doživljaje seksa.

- Neophodno je da prvenstveno krenete od prva tri nivoa podešavanja kako biste se uveli u igru, a zatim možete da povećavate tempo - savetuje žena iz iskustva.

Druga je dodala na ovo da nije potrebno mnogo znanja da se sprava upotrebi, jer je kao u seksu, krenete lagano, a onda se sve zahuktava.

Tvit koji je podeljen je takođe mnogo komentarisan, jer su dame čak imale potrebu i da slikaju kako kupuju vibrator.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA