Vikend dijeta - evo šta morate da jedete u subotu i nedelju da izgubite 3 kilograma do ponedeljka

Uvek ste želeli da lako, brzo i jednostavno smršate, pridržavajte se ove dijete i skinite 3 kg za dva dana

  • 0

Želite da znate koja je to dijeta koja će vam pomoći da smršate brzo i lako. Probajte vikend dijetu i za samo dva dana smršajte dva ipo kilograma.

Ako ne smanjite količinu hrane, nećete smršati u meri u kojoj želite. Ova dijeta govori o tome da možete smršati do 3 kg tako što ćete kontrolisati količinu unosa hrane.

Umesto da skačete iz dijete u dijetu, pijete dijetalne šejkove, jedete dosadne salate nedeljama i mesecima, možete normalno sve da jedete tokom nedelje a da držite specijalnu dijetu vikendom kako biste povratili figuru iz tinejdžerskih dana.

Nema potrebe da se osećate kao da štrajkujete glađu ili da ograničite unos određene hrane i pića. Potrebno je samo da jedete umereno i da odaberete prave proizvode koji poboljšavaju varenje i sagorevaju kalorije.

Subota 

Doručak: Sendvič od ražanog hleba sa 200 grama sira. Ovo možete jesti uz kafu ili čaj, samo bez šecera ili zaslađivača.

Ručak: Zabavna salata koja sadrži sastojke za dve osobe: 1 avokado, 1 krastavac, pola kuvanog krompira, nekoliko krutona, ukusnu salatu od soka limuna, senfa i bibera.

Foto: Pixabay.com

Večera: 100 grama ribe sa začinima u pećnici.

Dezert: 200 grama kefira ili niskomasnog grčkog jogurta.

Nedelja

Doručak: Kašičica zelenog čaja bez zaslađivača i dva velika krekera bez šećera.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Ručak: Salata za dve osobe koja sadrži: 2 velika kuvana krompira, 1/2 svežeg kupusa, jedna šolja kukuruza, 1/2 kašike maslinovog ulja

Večera: 100 grama pilećih prsa, jedno kuvano jaje i paradajz.

Desert: 200 grama kefira ili niskomasnog grčkog jogurta.

Kada nakon vikenda dođete na posao, tek tada ćete primetiti da je dijeta delovala jer će pljuštati komplimeti sa svih strana. A najbolji deo u ponedeljak možete da jedete šta god poželite.

Pre nego što krenete na ovakvu dijetu posavetujte se da li je ona savršena za vas i da li treba da unosite neke druge sastojke koji su vam više potrebni. Uparite ovu dvodnevnu dijetu sa dvodnevnim treningom od po pola sata. Učinite nešto što vi volite: trčite, plešite, skačite ili idite na aerobik.

Smanjite unos ugljenih hidrata i masti na pola, tako da možete jesti tu čokoladnu tortu, samo se potrudite da količina bude manja.

(Telegraf.rs / brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA