"Čudo od meda" za lečenje impotencije je zapravo prevara jer je u njemu otkriven zabrinjavajući sastojak koji je zadužen za postizanje erekcije

Ne postoji ništa prirodno u ovom medu i kupci su prevareni

  • 1

Veliki broj ljudi se leči takozvanim narodnim lekovima i prirodnom medicinom, ali to uvek nije rešenje za problem. Ispostavilo se da "čudesni med" koji navodno leči impotenciju nije ništa drugo nego obična vijagra.

Dobra reklama prodaje proizvod, pa se i u ovom slučaju ispostavilo da je tako.

Naime, na tržištu se pojavio "čudesni med" koji leči impotenciju, pa čak i erektilnu disfunkciju. Korisnici ovog prirodnog leka su zaista bili zadovoljni, jer se ispostavilo da on "radi".

Istina je da "čudesni med" utiče na impotenciju i da poboljšava seksualne sposobnosti, ali to je samo i isključivo zato što se radi o običnoj vijagri.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Leopard honey (@leopardhoneytr) on

Med koji se koristi i kao dijetetski suplement zapravo sadrži sildenafil koji je aktivni sastojak vijagre.

Američka Agencija za hranu i piće je otkrila ovu grešku proizvođeča koji je opisivao da je med od potpuno drugih sastojaka.

- Prisustvo sildenafila u "čudesnom medu" ga čini neodobrenim lekom, a ne redovnom namirnicom, pa će kompanija koja ga prizvodi morati da ga povuče sa tržišta. TRebalo bi ili da se promeni sastav sadržaju ili da se izda precizno uputstvo za upotrebu koje izdaje Zdravstvena organizacija u skladu sa protokolom kontrole lekova - stoji u saoptenju Agencije za hranu i piće.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Leopard honey (@leopardhoneytr) on

Ova priča ne mora specijalno da se istražuje jer se već na sajtu kompanije nalazi istaknuto kako "čudesni med" leči erektilnu disfunkciju i kako je to samo prirodan proizvod. Takođe stoji da leči od steriliteta, što je potpuno netačno, kao i tvrdnja o povećanju mišićne mase.

Kompanija je još istakla da je med sadrži mešavinu trava koje doprinose ovako dobrim efektima, a u stvari "čudesni med" se bazira na vijagri.

Njihova reklama je privukla mnogo klijenata koji su konzumiranjem meda mogli samo da potvrde da on upravo tako deluje na organizam kako je navedeno od strane kompanije. Međutim, ispostavilo se da je sve zahvaljujući sintetičkoj mešavini hemikalija, odnosno upravo onoj koja se nalazi u vijagri.

Mit je razotkriven, pa se čeka epilog. Pitanje je da li će kompanija biti tužena.

(Telegraf.rs / bgr.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Resava 88

    3. april 2019 | 11:19

    Bitno da nije štetno po zdravlje a donosi mir među supružnike što je pozitivno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA