≫ 

Piće koje najčešće pijete u kafiću je prepuno bakterija: Više ga nikada nećete naručiti

 ≫ 

Koliko god da se kontroliše higijena u kafićim i restoranima, jedan napitak uvek ostaje zaražen bakterijama

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sneza

    29. april 2019 | 10:24

    Ne peru se lepo solje i case i zato se dobijaju zvale po udtima.Ja na poslu ako ne operem casu ili solju odmsh dobijem zvale.

  • Mlj1228

    21. april 2019 | 13:55

    Nije samo to prvi razlog, što se limun seče i što stoji u frižideru, već je prvi razlog što taj limun niko ne pere pre sečenja. Na kori limuna, zavisno odakle dolazi, nalaze se na hiljade opasnih bakterija, samo sbog loše higijene, kako putem transporta, tako i od ljudi koji ga služe. Mogu svakom vlasniku restorana reći direktno u oči, da je higijena na najnižem nivou. Zašto?!... Radio sam po evropskim restoranima , ne kao konobar već kao dekorater, pa vam zato mogu reci, da sam se i sam najeo prljavštine od koje mi se i danas gadi. Prvo što sam video to su "buba-švabe", za koje se zna da prenose veliki broj zaraza, zatim, miševi, pa i pacovi. Tu nije kraj. Osoblje koje vam služi, ne mislite valjda, da ako su lepi da su automatski i čisti, baš na protiv. Muškarci nikada ne peru ruke kad idu u WC, ali ni žene. Mozda oni drže do lične higijene, ali sve je po wc-ima prljavo, pa stim?... Koliko sam puta primetio karmin na ne opranim čašama, ostatci hrane u tanjirima ila na kašikama I viljuškama. Zato svima savetujem, ako ste gadljivi, i ako držite do svog zdravlja, ne idite u restoran.

  • Brana

    21. april 2019 | 13:05

    Čak 76 kriški!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA