≫ 

Briga o pacijentu na prvom mestu: Najsavremenija hirurgija i stručan kadar kojima godinama poklanjamo poverenje

Kada su u pitanju hiruške intervencije važno je biti u sigurnim rukama

  • 10

Bilo da je reč o rutinskim zahvatima ili komlikovanim hiruškim zahtevima, veoma je važno poverenje pokloniti pravim stručnjacima koji pored znanja imaju na raspolaganju i najsavremeniju tehnologiju.

Jedna od najopremljenijih zdravstvenih ustanova jeste Euromedik koji dugi niz godina ulaže u kvalitet kako kadrova tako i opreme, a uspešnost se ogleda u poverenju na hiljade pacijenata koji su se podvrgli zahvatima u ovoj ustanovi.

hirurgija, operacija Foto: Pixabay.com

Hiruške intervencije se obavljaju u savremeno opremljenoj Euromedik ustanovi na Novom Beogradu. Ustanova nudi operacije opšte i abdominalne hirurgije, onkohirurgije, ginekologije, vaskularne hirurgije, endokrine hirurgije, ortopedije, centar zua melanome, edoskopije, ORL hirurgije, urologije, spinalne hirurgije, urogenitalne hirurgije, grudne hirurgije, plastične hirurgije, oftalmohirurgije i neurohirurgije.

Tim sjajnih stručnjaka brine o pacijentima, a ljubazno osoblje učiniće oporavak u prijatnom okruženju u stacionaru mnogo lakšim. Pored toga, usluge hirurga su veoma povoljne, što je još jedan od razloga da vaše poverenje poklonite upravo ustanovi Euromedik.

Operacija, bolnica, hirurzi, Operacija, hirurgija, hirurzi Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Wellness RM

Briga o pacijentu od momenta postavljanja dijagnoze, preko operacije i post operativnog lečenja, do potpunog ozdravljenja je prioritet svih zaposlenih u ustanovi, a to je i više nego dovoljno da upravo u ovoj nasjavrememnijoj ustanovi potražite medicinsku pomoć ukoliko vam je potrebna.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    26. maj 2019 | 10:19

    Ma kako da ne, koliko para toliko muzike, a jer vazi i za nas obicne smrtnike kojima odbija za zdravstvo Socijalno?!!

  • Mux

    26. maj 2019 | 11:16

    Koliko drzava placa nase doktore dobro je i da prehladu lece.....

  • saj

    26. maj 2019 | 14:41

    sve je to lepo..a operacija bruha 1000e...idi bre..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA