≫ 

Čudesni napitak travara iz Kine: Oporavite vaš organizam i izbacite štetne ćelije iz tela

Pravi eliksir zdravlja krije se u kombinaciji zdravih namirnica

  • 0

Napitak od cvekle, šargarepe i jabuke eliminiše loše ćelije u organizmu i usporava njihov rast.

Treba ga konzumirati tri meseca, a zdravlje se momentalno popravlja.

Cvekla, šargarepe, celer, povrće, bašta Foto-ilustracija: Foter/net_efekt

Sastojci potrebni za pripremu ovog napitka su:

- pola veće ili jedna manja cvekla;

- dve šargarepe;

- jedna jabuka.

Iseckati na kriške cveklu, šargarepe i jabuku. Uz pomoć sokovnika, iscediti sok iz cvekle. Ostaviti da odstoji sat vremena u staklenoj čaši u frižideru. Nakon toga, dodati isceđen sok od šargarepe i jabuke. Konzumirati 30-40 minuta pre doručka.

Važno je da ne mešate sve komponente odjednom. Prvo se priprema sok od cvekle, koji mora da odstoji neko vreme u frižideru u otvorenom staklenom sudu. Na taj način se eliminišu neke štetne supstance cvekle, koje mogu izazvati mučninu, povraćanje, vrtoglavicu. Kada ove supstance dođu u reakciju sa kiseonikom gube svoja svojstva i ne izazivaju nuspojave.

šargarepa, povrće Pixabay

Ovaj čudesni napitak je veoma efikasan u prevenciji raka, oboljenja jetre, bubrega i pankreasa. Moćno dejstvo ima i na lečenje čira, a uz to i ojačava imunitet, eliminiše toksine i poboljšava rad creva. Takođe, efikasan je i kod ublažavanje menstrualnih tegoba, gubitka kilograma i eliminacije lošeg zadaha. Pojačava sadržaj eritrocita u krvi i smanjuje nivo holesterola, snižava pritisak i normalizuje stanje krvnih sudova.

Koristan je kod hipoterioze, bolesti štitne žlezde, uzrokovanom nedostatkom joda u organizmu. Odličan je saveznik i u lepoti jer čisti ten i podmlađuje, a koža postaje zdrava i blistava. Ali, budite oprezni. Mogu se javiti kontraindikacije u vidu urolitijaze, pogoršanja dijabetesa, bolesti gastrointestinalnog trakta i dijareje.

(Telegraf.rs/stvarukusa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA