Poznatom kuvaru dijagnostikovan rak: "Imam još samo 12 meseci života, sve sam rekao deci"

Zbog zdravstvenog stanja britanski TV kuvar morao je da odustane od restorana i snimanja, te da se bori za svoj život.

  • 0

Renomirani britanski kuvar Tim Bilton, poznat po učešću u BBC-jevoj kulinarskoj emisiji "Great British Menu" otkrio je da mu se rak ponovo vratio, pa je pratioce na Instagramu šokirao obaveštenjem da mu je ostalo još 12 meseci života.

Rak mu je prvi put otkriven pre šest godina u vreme kada je počeo da se pojavljuje na malim ekranima i kada mu je karijera krenula uzlaznom putanjom.

Bolest je uspeo da pobedi, ali se ona ponovo vraćala. Pre četiri godine je izgubio osećaj za ukus, što ga je kao kuvara posebno pokolebalo, ali je još jednom uspeo da se vrati.

Bio je uveren da je konačno porazio bolest, ali u decembru prošle godine doktori su mu potvrdili najgore sumnje. Naime, bolest se proširila na kosti i dostigla neizlečivi stadijum.

- Kada me je doktor pozvao, osećao sam se kao da me je pregazio voz, ispričao je.

Međutim, Tim se ne pedaje!

- Ne znam da li će imunoterapije delovati, a bez njih mi je ostalo maksimalno godinu dana, priznao je.

Tim ima dvoje dece, a sa sinovima je odlučio da bude potpuno iskren. Deca znaju za njegovo stanje, ali i da će se boriti do samog kraja. O svemu tome piše na svom blogu "On A Knife Edge".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA