≫ 

Super hrana za zdraviji život: Ovo je najtraženije voće iz Južne Amerike lekovitog dejstva

Upoznajte Acai Berry

  • 0
acai berry

foto: promo

Da li se i Vama desilo da odlučite da napravite „reorganizaciju“ i izvedete sebe na put ka zdravom životu? Koliko puta ste istraživali koje su dijete najpogodnije i najdelotvornije, a koliko puta ste iste prekršili i vratili se uobičajenom režimu ishrane? Da li ste se nadali proizvodu uz čiju pomoć ćete se osećati bolje, zdravije, lepše, a da ne morate da se odreknete svih zadovoljstava?

Kompanija Ervamatin GMZ ima rešenje za sve koji žele da se hrane prirodnije i žive zdraviji život – reč je o jednom od najtraženijih prirodnih proizvoda u svetu, čuvenom Amazonskom Acai Berry. Tamnoljubičasta bobica, inače plod Acai Berry palme koja raste u kišnim šumama Brazila, je voće najbogatije antioksidansima i vitaminima i mineralima, koji direktno utiču na jačanje organizma -  imuniteta.

acai berry

foto: promo

Upravo zbog svog delotvornog dejstva, poslednjih godina, Acai Berry je veoma popularan sastojak dijetetskih suplemenata poput tableta, sokova, energetskih pića, praškova i ostalih.

Acai Berry se koristi kao superhrana lekovitog dejstva, a svojim sastavom utiče na prevenciju mnogih oboljenja, reguliše telesnu težinu, povoljno utiče na kardiovaskularni sistem, štiti od blažih infekcija, održava zdravlje kože, daje energiju i usporava proces starenja. Acai bobice sadrže veliku količinu vlakana ključnih za zdravu ishranu, koja pospešuju varenje i ubrzavaju metabolizam, a u sadejstvu sa antioksidansima vrši detoksikaciju organizma.

Pokrivajući širok spektar zdravstvenih stanja, služeći i kao savršena preventiva i kao kurativa, Acai Berry je jedan od proizvoda koje definitivno želite da imate uz sebe svakoga dana.

Više informacija o korisnim proizvodima iz Ervamatin ponude i njihovim zdravim dejstvima, možete pronaći na sajtu kompanije www.ervamatinsrbija.com

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA