• 8

Kupala se sa sinom u đakuziju, a ujutru je videla rane po celom telu: Ovo može svakome da se dogodi!

Hajlej Tomas, žena iz Velike Britanije umalo nije umrla nakon što se sa sinom kupala u toplom đakuziju

  • 8

Ako sledeći put pomislite koliko je opuštajuće brčkati se u đakuziju, setite se priče ove majke.

Naime, Hajlej je sa sinom Džastinom otišla kod prijateljice gde su se po vrućem danu opustili u toplom đakuziju.

Nakon kupanja Hajlej je dobila rane po koži koje su se proširile po celom telu.

Nesrećna žena je zadobila sepsu od bakterije koju je u njen organizam dospela kroz ranicu koju je imala na nozi od brijanja.

Žena, brijanje nogu, žilet

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Doktori su joj rekli da će možda morati da se uklone veliki delovi kože sa njenog tela ili u gorem slučaju da će možda morati da ide na amputaciju.

U celom hororu Hajlej se zahvaljivala Bogu što je njen sin ostao zdrav jer da je on zakačio ovakvu infekciju verovatno da je ne bi preživeo.

Samo nekoliko sati pre kupanja ona je obrijala noge, a sledećeg jutra, nakon kupanja u đakuziju bila je sva u bolnim ranama.

Nekoliko dana nakon lečenja antibioticima nije mogla da pomeri nogu. Nakon što se onesvestila u krevetu primljena je u bolnicu gde joj je ustanovljena sepsa.

- Rečeno mi je da bakterija koja je napala moje telo živi u toploj vodi. Da se situacija pogoršala hirurzi bi morali da mi skidaju velike količine inficirane kože sa tela.

Srećom uz velike doze antibiotika Hejlina koža je počela da se oporavlja i nakon dva meseca bila je potpuno izlečena.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Brk

    Kakav scenario za xxx film...Engleska,đakuzi,topla voda,mama,sin,opustanje....novo dete,krivi zubi,klrmpavo,pirgavo,ruzno i agresivno...novi maoi Englez nastao iz samo njima normalme veze mame i sina oca i cerke i li slicnih porodicnih kombinacija...

  • FANTOM

    Ama neplasite ljude! Mnogo laicki napisana kolumna bez nekih istinitih detalja. Kad kazete da bakterija zivi u toploj vodi, e jbg onda da se kupamo hladnom vodom a kupanje u ternalnim vodama da izbacimo i bojkotujemo. Kakva bakterija kakvi bakraci ova peksinava i ko zna u kakvom se krevetu i sa kim valjala !

  • Yorgovanca

    Ne može ovo svima da se desi jer nemaju svi đakuzi

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima